Tuesday , January 31 2023

Primăria Siret organizează două licitații pentru echipamente destinate pandemiei de COVID

Relaxarea măsurilor generate de pandemia de noul coronavirus nu a fost de natură să tempereze unele autorități din județul nostru. La fel cum nici abaterea mediatică a atenției spre conflictul din țara vecină, Ucraina.

Cel mai elocvent exemplu este chiar orașul Siret, localitate lovită din plin anii trecuți de efectele pandemiei de COVID-19 iar care de la finele lui februarie se află în „prima linie” cu privire la gestionarea fluxului de refugiați din Ucraina. Ei bine, nu mai puțin de două licitații a organizat Primăria orașului Siret în evderea achiziționării de materiale și echipamente desinate protejării și gestionării crizei pandemice. Nu este lipsit de relevanță și faptul că acestea sunt singurele licitații organizate, până acum, de Primăria orașului Siret.

Prima licitație se referă la achiziționarea unor echipeamente destinate Spitalului Boli Cronici din micul oraș de la frontieră, valoarea licitației apropiindu-se de două milioane de lei fără TVA. Este adevărat însă că la unul din cele patru loturi a cărui valoare este de aproximativ 200 mii lei – nu s-a prezentat niciun ofertant. O a doua licitație, al cărei termen final de depunere al ofertelor este în cursul lunii aprilie, este organizată pentru procurarea de echipamente necesare gestionării fluxului de elevi și profesori în unitățile de învăîțământ din oraș. Valoarea estimată se apropei de 1,1 milioane lei fără TVA. (D.P.)

Vezi si

Februarie începe cu o oprire de apă la Rădăuți

În data de 1 februarie începând cu ora 08.00 în zona Şcolii gimnaziale „Ion Pintilie” …