Saturday , April 13 2024

Primăria Liteni a demarat lucrările la noul Dispensar Medical din oraș

Investiția se ridică la 3,5 milioane de lei, fonduri obținute de la Compania Națională de Investiții

Primarul orașului Liteni, Tomiță Onisii, a anunțat zilele trecute că au fost demarate lucrările la o nouă investiție în localitatea pe care o conduce de 15 ani.

Este vorba de un nou Dispensar Medical, care va fi construit prin fonduri în valoare de 3,5 miloane de lei, obținute de la Compania Națională de Investiții (CNI).

Clădirea, care va avea peste 550 mp (parter^etaj), este prevăzută cu trei cabinete de consultații, trei săli de tratament, o sală de așteptare cu cameră de gardă, o sală administrativă și mai multe spații tehnice.

În același timp, continuă lucrările la noul corp al Liceului Tehnologic “Iorgu Vârnav-Liteanu” din Liteni, unde se vor executa lucrări complexe de consolidare, dar și de mansardarea a acestuia pentru realizarea a încă cinci săli de clasă și amenajarea unui amfiteatru.

În același timp, a precizat primarul Tomiță Onisii, se lucrează și la Sala Sporturilor din oraș, a cărei construcție este realizată deja în proporție de 70%.

De asemenea, în această primăvară, s-au reluat lucrările de pregătire pentru asfaltarea celor 8 kilometri de drum cu finanțare din fonduri europene și de modernizare a iluminatului public, lucrări ce vor continua până la definitivarea înlocuirii tuturor lămpilor actuale cu lămpi mult mai economice. (D.C.)

Vezi si

Marcel Ciolacu: Valul de schimbare în Suceava a pornit

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, şi-a exprimat, vineri, convingerea că partidul pe care …