Wednesday , October 4 2023

Primăria Ipotești, modernizată cu bani de la bugetul local, a devenit funcțională

Conform primarului Dumitru Gulei, investiția în sediul administrativ din localitate se ridică la 2,5 milioane de lei

Personalul administrativ al comunei Ipotești s-a mutat în casă nouă, odată cu finalizarea lucrărilor de reabilitare și modernizare a sediului Primăriei din localitate.

Conform primarului Dumitru Gulei, investiția s-a ridicat la 2,5 milioane de lei, bani proveniți exclusiv de la bugetul local.

“Clădirea Primăriei a fost extinsă cu aproximativ 300 de metri pătrați și s-a amenajat o sală modernă, utilată cu aparatură de ultimă generație, pentru ședințele Consiliului Local. Astfel, fiecare departament al instituției își va desfășura activitatea în birouri separate. De asemenea, s-a amenajat și un spațiu adecvat pentru arhivă. La exterior, s-a  realizat o rampă de acces pentru persoane cu dizabilități și noi trotuare pe întreg perimetrul construcției. Totodată, s-au schimbat geamurile, ușile, instalațiile electrice, sanitare și termice dar și tabla de pe acoperiș. De asemenea, în curtea noului sediul al Primăriei a fost amenajată o parcare generoasă pentru personal și pentru cetățenii care se vor adresa instituției”, a precizat primarul Dumitru Gulei.

Timp de un an și patru luni, Primăria Ipotești a funcționat într-un spațiu de la Şcoala din Lisaura. (D.C.)

Vezi si

Lungu: Reabilitarea clădirii principale a Colegiului ”Mihai Eminescu” se va finaliza în martie 2025. Lucrările sunt în grafic

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a declarat că lucrările de investiții la proiectul  de reabilitare …