Sunday , September 25 2022

Primăria Fălticeni a semnat contractele de finanțare, din fonduri europene, pentru reabilitări termice la două școli

Primarul municipiului Fălticeni, Gheorghe Cătălin Coman, și directorul general al Agenției pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, Vasile Asandei, au semnat ieri două contracte de finanțare în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 3. – Eficiență energetică în clădiri publice.Primaria_municipiului_Falticeni

Cele două proiecte au ca obiective lucrări de îmbunătățire a infrastructurii la două instituții de învățământ din Fălticeni: “Reabilitarea termică școala Gimnazială Ioan Ciurea” și “Reabi­litarea termică a internatului (Cămin C2) – Colegiul Tehnic Mihai Băcescu”.

Cele două proiecte însumează investiții în valoare de aproape 6,5 ­mi­lioane de lei. Cofinanțarea Primăriei Fălticeni este de 2%.

Semnarea contractelor de finanțare a avut loc la Fălticeni, în prezența Mi­nistrului delegat pentru Afaceri Europene – Victor Negrescu, cu ocazia consultării cetățenești pentru viitorul Uniunii Europene “Coeziunea, o ­va­loare comună europeană”.

În perioada următoare Primăria Fălticeni va semna și cel de-al treilea contract pe această axă prioritară, pentru reabilitarea termică a cantinei Colegiului Național “Nicu Gane”, contract cu o valoare de peste 2,7 milioane de lei, finanțare din fonduri europene, se arată într-un comunicat remis redacției de Primăria Fălticeni.  (O.S.)

Vezi si

Amplă acțiune a Poliției în zona școlilor din municipiul Suceava. Au fost verificate 20 de baruri și 22 de magazine, fiind  legitimate 574 de persoane

În perioada 20 – 22.09.2022, zilnic, între orele 09.30 – 21.00, la nivelul Poliției Municipiului …