Saturday , April 1 2023

Piață volantă pentru locuitorii din Obcini, începând cu acest week-end

Primarul Ion Lungu a anunțat ieri că piața va funcționa în lunile august și septembrie, de vineri până duminică, între orele  8.00 – 20.00, în zona intersecției străzii Bistriței cu strada Fântâna Albă. Primarul a spus că s-ar mai putea deschide în cartierele Sucevei și alte piețe volante, dacă va fi cerere și dacă se va dovedi că piața din Obcini va fi utilă  

La conferința de presă desfășurată miercuri dimineață, primarul Ion Lungu a anunțat că în municipiul Suceava se va deschide în acest sfârșit de săptămână o piață volantă, în cartierul Obcini.

Piața va funcționa în lunile august și septembrie, în zona intersecției străzilor Bistriței cu Fântâna Albă.

 

Scopul e acela de a aduce produsele locale de la mici producători mai aproape de cetățeni, în unul din cele mai populate cartiere ale municipiului.

Astfel, piața volantă va fi deschisă în acest week-end, cu 5 mese pentru început, iar pe perioada verii locuitorii cartierului vor putea cumpăra produse proaspete în fiecare sfârșit de săptămână, de vineri până duminică, după cum a declarat primarul Sucevei.

Programul de funcționare este 8.00 – 20.00, de vineri până duminică.

Important de menționat este că în piața volantă, în care vor avea acces producătorii locali, aceștia nu vor plăti nicio taxă.

Primarul a mai precizat că, deși piețele mari din oraș nu sunt foarte ocupate, mai ales cele din Ițcani și Burdujeni, s-ar mai putea deschide în cartierele Sucevei și alte piețe volante, dacă va fi cerere și dacă se va dovedi că piața volantă din Obcini va fi utilă. (O.S.) 

 

Vezi si

Social-democrații și-au stabilit candidaţii pentru primăriile Suceava, Rădăuţi şi Vatra Dornei. Organizația municipală PSD Suceava are șef nou, interimar

Vineri, 31 martie 2023, s-a întrunit Biroul Județean al PSD Suceava. În cadrul şedinţei au …

One comment

  1. Piata asta va fi amplasata pe singura strada neasfaltata din Suceava care are cratere de 20 cm dupa ploile rcente. Poate vine si domnul primar sa vada craterele si i se face rusine sau macar mila si o asfalteaza. Zic si eu… ca n-are decat 70 de metri lungime….