Saturday , December 3 2022

Primăria comunei Adâncata îndeamnă localnicii să se vaccineze, pentru a trece cu bine peste valul 4 al pandemiei

La finalul săptămânii trecute, vineri, primarul comunei Adâncata, Viorel Cucu, s-a vaccinat cu a treia doză de vaccin anti-COVID, alături de alți 7 angajați din primărie. Prin puterea exemplului, edilul îndeamnă localnicii să se vaccineze, pentru a trece cu bine peste valul 4 al pandemiei de coronavirus.

”Noi suntem în scenariul galben și suntem norocoși că avem centru de vaccinare în comună, astfel că localnicii se pot vaccina cu ușurință. Vineri m-am vaccinat cu a treia doză, alături de alți 7 colegi din Primărie. A început lumea să vină la vaccinare și îi îndemn în continuare pe toți care s-au hotărât să se protejeze de acest virus să meargă la cabinetul din comună. Avem trei tipuri de vaccin disponibile pentru ei, Pfizer, Moderna și Johnson&Johnson. Programarea se face rapid – eu la două zile de la programare m-am vaccinat”, a explicat primarul Viorel Cucu.

Programul centrului de vaccinare din comună este luni, miercuri și vineri, între orele 10.00-13.00, iar marți și joi vaccinările se fac în intervalul orar 13.00-16.00. Se pot vaccina toți localnicii, indiferent de medicul de familie la care sunt înscriși. În comuna Adâncata, la data de 15 octombrie, erau 15 cazuri active de COVID, raportate în ultimele 14 zile, iar rata de infectare la mia de locuitori era de 2,97. (O. NUȚU)

Vezi si

Șofer de TIR ucrainean, oprit la PTF Vicov pentru că nu avea permis de conducere corespunzător

În data de 30 noiembrie a.c., în jurul orei 12.00, în Punctul de Trecere a …