Tuesday , October 4 2022

Primar filmat înjurând şi scuipând o bătrână pusă în genunchi în faţa sa (VIDEO)

 Gheorghe Fron, primarul PSD al Comunei Cornu Luncii, înjură de toţi sfinţii şi ajunge chiar să scuipe o femeie de 64 de ani, care a mers la Primărie pentru a-i cere ajutorul într-o problemă privind locuinţa sa. Fron, printre scuipături, către un cetăţean al comunei al cărei primar este: “Tâmpita dracului. Du-te şi te sinucide. Mori. O proastă. Du-te în … acasă de aici. Du-te-n … mă-ti!” . Pentru că nu ar fi prima dată când este supusă la asemenea tratament, bătrâna s-a plâns copiilor ei, aflaţi în străinătate, care i-au procurat o cameră video de mici dimensiuni şi l-a filmat pe Fron cum o înjură ca la uşa cortului şi o scuipăcitiţi transcrierea unei părţi  din “dialogul” dintre primarul Fron şi bătrâna  

 primar cornu luncii 1 [800x600]


O scenă de neimaginat, ce îl are în prim plan pe Gheorghe Fron, primarul PSD al comunei Cornu Luncii, s-a desfăşurat chiar în primăria pe care acesta o conduce. PSD-istul Gheorghe Fron înjură ca la uşa cortului şi scuipă o bătrână din localitate venită să-i ceară ajutorul.
Maria Tretiag, o femeie de 64 de ani, din comuna Cornu Luncii, bolnavă cu handicap cardiac şi locomotor, a povestit că primarul Gheorghe Fron se răzbună pe ea şi pe soţul ei, după ce în trecut au refuzat să comploteze împotriva fostului primar Petru Vodă, care între timp a decedat din cauza unui atac vascular cerebral.
In primăvara anului trecut, Maria Tretiag şi soţul ei Valerian, care lucrează ca asistent la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Sasca Mică din comuna Cornu Luncii, au fost evacuaţi din clădirea fostului dispensar din Cornu Luncii, cea mai veche construcţie din localitate. Ei au primit o locuinţă socială într-un bloc din Cornu Luncii, însă apartamentul oferit familiei Tretiag era o adevărată ruină. Pereţii erau distruşi, pe jos nu erau podele, în interior fiind doar un WC şi o cadă.
„Am fost evacuaţi din fosta noastră casă şi trimişi într-un aparatament fără lumină, fără nimic, o locuinţă nelocuibilă”, a povestit Maria Tretiag. Femeia a povestit că a încheiat un contract cu primăria prin care urma să li se deconteze lucrările făcute la apartament din chiria ce urmau să o plătească, însă acest lucru nu a mai avut loc deoarece bătrâna prin prisma handicapului avut este scutită de la plata taxelor, inclusiv a chiriei aferente.
„Am împrumutat de la bănci 500 de milioane (n.r. – 50.000 de lei), am amenajat apartamentul cum am putut, însă trăim în nişte condiţii neomeneşti. Blocul nu este racordat la canalizare şi totul se revarsă la subsolul imobilului, în boxele oamenilor. Pe timp de iarnă, se face egrasie, apa se infiltrează în pereţi, iar podelele aspiră mirosul, în casă mirosind realemnte a fecale şi urină”, a spus Maria Tretiag.FRON 1 [800x600]
In plus, o nouă problemă a apărut pe capul familiei Tretiag. Cei de la E.On ameninţă cu tăierea curentului electric din data de la 1 noiembrie 2015, deoarece primarul Gheorghe Fron refuză să reînnoiască contractul de închiriere pentru locuinţa socială.
Astfel, femeia a ajuns să se roage în genunchi de primarul comunei Cornu Luncii, PSD-istul Gheorghe Fron, pentru a nu rămâne fără curent în prag de iarnă, după ce trăiesc în condiţiile în care trăiesc.
Acesta nu pare să se lase impresionat de rugăminţile bătrânei, pe care o înjură ca la uşa cortului şi ajunge chiar să o şi scuipe. Maria Tretiag a precizat că este supusă la un asemenea tratament de mai mult timp, însă nici măcar soţul ei nu a crezut cele spuse.
Pentru a demostra faptul că Gheorghe Fron o înjură şi o umileşte de fiecare dată când merge pe la primărie, bătrâna a achiziţionat o cameră video prin intermediul copiilor săi plecaţi la muncă în străinătate şi a înregistrat una dintre „întâlnirile” avute cu primarul Fron, chiar în interiorul instituţiei pe care acesta o conduce. Maria Tretiag ne-a pus la dispoziţie filmarea, iar comentariile sunt de prisos. Am transcris o parte din discuţia avută de cei doi pe holurile primăriei din Cornu Luncii, discuţie purtată în faţa mai multor angajaţi.

„Gheorghe Fron: Vă rog frumos doamnă nu-mi stricaţi ziua, nu intraţi aici!
Maria Tretiag: Dar de ce să nu intru?
GF: Doamnă nu intra aici!
MT: Domnule primar mă pun în genunchi.
GF: Du-te doamnă nu fă panaramă, plec eu de aici!
MT: Vă rog frumos să-mi rezolvaţi situaţia în care sunt.
GF: Nu vreau să te văd, du-te de aici tâmpita dracului! Mi-ai făcut dosare, mi-ai făcut de toate, a ajuns o nenorocită ca tine să vină să-mi bată obrazul. Ti-am dat casă, ţi-am dat masă, ţi-am dat de toate şi tu faci teatru aici?
MT: Cum ne-aţi dat-o domnul Fron?
GF: Tu-ţi crucea mă-ti, ieşi de aicea! Dă-i drum de aicea!
MT: Sunaţi poliţia să vedem!
GF: Suni poliţia, futu-ţi crucea mă-ti, vii cu poliţie, vii să-mi faci aicea circ?
MT: Domnule primar vă rog frumos să-mi rezolvaţi problemele că mă sinucid!
GF: Du-te şi te sinucide, dă-te, mori, o proastă, rămânem fără tine, ai nenorocit toată comuna asta.
MT: Cum adică am nenorocit toată comuna?
GF: Vine ea şi face ordine, fă ordine cu tine, cu băiatul, fă cu tacsu, care nu munceşte.
MT: Domn’ primar am problema mea…
(…)
GF: Du-te în crucea mă-ti acasă de aici, dă-i drumul de aici, panarama dracului! Du-te şi munceşte, toată viaţa trebuia să îţi faci casă, noi toţi ne-am făcut.
MT: Nu vă interesează pe dumneavoastră ce am făcut eu la viaţa mea.
GF: Panarama asta…(o scuipă).
MT: Mă scuipaţi, doamne Maica Domnului, unde am ajuns.
GF: Beţiva ordinară!
MT: Eu beţivă?
(…)
GF: Du-te-n p… mă-ti!!…(o scuipă din nou)
MT: Nu mă umiliţi în halul ăsta.”
Situaţia a fost detensionată de apariţia unui poliţist, care după discuţiile purtate cu martorii la eveniment a decis să o amendeze pe Maria Tretiag. Contactat telefonic, primarul Gheorghe Fron nu a vrut să declare nimic spunând doar că problema este mult mai veche. Acesta a venit ieri după-amiază la redacţia Obiectiv şi a susţinut că “a fost provocat” şi că astfel s-a ajuns la acest incident cu Maria Tretiag.
Până când Fron va decide să demisioneze,  am postat întreg filmul în care primarul din Cornu Luncii înjură şi scuipă o bătrână pusă în genunchi în faţa sa, pentru ca mai-marii săi politici şi organele competente să poată analiza exact comportamentul acestui edil. (Constantin ZUZEAC)

Vezi si

1,4 milioane de euro pentru modernizarea unui kilometru de drum județean în zona de munte

Nu mai puțin de cinci oferte au fost depuse la licitația organizată recent de Direcția …

40 comments

 1. Bre, analfabetule! Intii invata ghini, ghini limba romana si apoi abia posteaza in internet.
  Primarul e o fosila vie a speciei homo neerrectus, ablatus sapiens.

 2. PS.Sa nu ma cotati ca pupincurist a primarului Fron,nu,nici pe departe.Are fiecare defectele lui,mai ales cand lucrezi cu oamnenii.Nu poti sa-i impaci pe toti.Dar am vrut sa va relatez aceasta situatie,cunoscand ce a facut aceasta familie de-a lungul timpului,in Cornu Luncii.!!!!

 3. Nu,nu este demis,nu are pentru ce,sa te vad pe dta sa vina asa o ‘cetateanca,’zilnic la primarie,sa intre in biroul primarukui,sa se aseze pe scaun si sa inceapa cu injurii.Stiti de care?????Vreti sa va spun?????Am vazut cu ochii mei.Esti in stare sa-ti pierzi mintile,asta intomplandu-se cam de 3 ani zilnic.Poate cu unele lipsuri,cand nu vrea sa mearga.OAMENI BUNI,judecati la rece,dv,cum ati fi procedat??????Mai ales ca atunci,in mai,a fost pregatita pentru filmare,deci nu va ganditi ca a fost o regizare????Sa-l provoace cat mai mult,sa pozeze in victima?????Va aduc la cunostinta niste lucruri pe care nu le stiti,cei din alte localitati decat Cornu Luncii.Sotii Tretiag au fost amandoi asistenti medicali la Dispensarul Cornu Luncii.Au lucrat cu diferiti medici,au avut salariu decent,alte beneficii,cafea,tigari,sticle cu bautura,oaua,carne,gaini,etc.Dadea omul ce avea nu ami ca sa fie tratat cumsecade.Macar din 199o si aveau posibilitatea sa-si faca vila,nu o casa asa cum a spus Adriana Bahmuteanau la Acces Direct,dar au facut cumparaturi cu sacosele,carne,bunatati,nu a gatit doamna,mancau numai fleici,gratare,etc,si bautura din abundenta.Betiv,barbat-sau apoi si ea,umbla prin sat pe drumuri,BEATA!!!!Cum sa mai faci si casa?Copiii,s-au imprastiat in strainantate,Doamne,interesati-va cine este aceasta creatura,care a facut numai rau comunei Cornu Luncii!Este o reclamagioaica,nu se ocupa de cand a venit in acest sat,decat de scris reclamatii.Din cauza aceasta nu a avut timp sa fie o mama buna,o gospodina,sa faca o casa !!!!Uitati-va numai la figura ei,la 64 ani !!!!Se vede o figura de om rau si razbunator.VAAAAI,batranica insultata de primar,ce sa spun!!!!!Machiata,ca naiba si cu parul vopsit.Hai,lasati-ma ca mor acum!Nu-i mai tineti partea.INSEAMNA CA NU STITI NIMIC DESPRE SITUTIE. PUNCT!!!!!!!!!!!!!

 4. apropos,am citit printre rinduri ca a fost demis! este adevarat???

 5. din tot ce citesc din presa romana a ultimului timp imi fac o parere din ce in ce mai ingrozita de ce se intimpla in tara!
  nu vorbesc despre politica ,nu vorbesc despre alegeri,ca prevorbitorii mei,vorbes numai despre bunsimtul omenesc care lipseste cu desavirsire!
  Cum isi poate permit un PRIMAR,sa vorbeasca asa cu o cetateana, care ar putea fi mama dinsului? si numai pt virsta dinsei si tot ar merita respect! ma gindesc si pot sa pun pariu ca doamna are mai multa scoala decit unul ca acesta,ca asistenta medicala ,…
  murdariile pe care si le-a permis ar trebui pedepsite prin lege,si nu usor! Indiferent ce ar fi dinsa,ca are ajutor social sau nu,este un om si nu o zdreanta! Si de cind este cineva obligat sa-si faca o casa in Romania??? f.ciudat!au toti romanii o casa? dinsii au avut locuinta in dispensar,pt ca au lucrat acolo,ce rost avea sa faca o casa?
  ma rog ,vorba lunga saracia omului! sint bucuroasa ca acum 45 de ani am ales sa parasesc tara asta…si cu toate ca as fi vrut sa-mi petrec batrinetea acasa in tara, nu am sa o mai fac….sa ma intorc la evul mediu ? NU ,mersi! Va pup !

 6. as vrea sa te vad pe dumneata in aceasta situatie…sau mai bine mama dumitale! rusine sa vorbesti asa ceva!

 7. primarul are

 8. Daca nu sunteti in cunostinta de cauza,nu mai comentati!!!Nu va doresc sa aveti nimic in comun cu aceasta creatura,care se da o batrana bolnava.Dv.nu stiti cat rau a facut aceasta comuneiNumai cand a fost asistenta la Dispensar,reclamatii peste reclamatii la doctorii cu care lucra,la celelelalte asistente,la tot ce-i iesea in cale.A stat o viata in cladirea dispensarului,au mancat si au baut ,au frecat banii ,ciubucurie,ca amandoi erau asistenti,nu au facut o casa cat de mica,ca dealtfel cum au facut toti gospodarii din Cornu Luncii.Acum au pretentii.Doamne,sa nu aveti parte de asa ceva.Tai poala si fugi.Sunt comentarii pro si contra Fron,dar nu va doresc sa o cunoasteti si sa aveti ceva in comun cu aceasta jigodie,care nu a facut nimic in viata,decat sa scrie reclamatii!!!!!are un copil cu ei acasa,caruia ii da in fiecare zi bani de tuica si tigari,altfel ii bate pe amandoi.Asa l-au crescut.Vesnic cheama politia ca a batut-o fecioru-sau.Nu va luati dupa jigodia asta.Este o vrajitoare!

 9. Auzi DANDANA daca mata ar fi fost in locul batranei tot asa ai fi comentat? Daca statul te-ar da afara din casa si ti-ar da o casa darapanata tot asa ai fi comentat? Mai oameni buni nu conteaza ce boli ai, cati bani ai , ce servici ai daca statu trebuie sa-ti dea o casa sau un ajutor trebuie sa ti-l dea cum se cuvine nu cum vor ei , si persoanele ce comenteaza in favoarea primarului sa se spanzure impreuna cu el. Caci doar curvele de oameni care il cunosc si il ling in cur pe acel primar poate sa vb. asa de frumos despre el , caci doar le iese si lor ceva acolo nu?

 10. Un PSD-ist tipic. Ce sa zic , te implora cu galetile si uleiul electoral apoi cand e cu sacii in car … uite ce se intampla. Din cate am inteles tot femeia a fost cea amendata. Normal, daca Politia Locala este tot “proprietatea primarului’ aplica legea dupa vointa acestuia.
  Ma intreb cate rude are angajate la primarie acest primar.

 11. Cred ca totul se putea rezolva pe o cale amiabila . dar d-l primar e un tacanit care nu a-r trebui sa stea acolo ! parerea mea ! fiecare e liber sa-si exprime parerea ! nu stie nimieni antecedentele dansei ! la ce a recurs sa se ajunga la o asemenea batjocora ! rusine ROMANIA !!! am o intrebare pentru domnul primar . credeti ca o femeie batrana .. asa cum era dansa , mai are vreo sansa la alt viitor pe baza dansei ? .. puneti-va in locul ei putin ! Nu discriminati lumea ! RUSINEE pleava ce esti !!!

 12. Oricum daca studiati mai bine atitudinea femeii va dati seama ca la scos din sarite pe primar. sa fim realisti oricine sa fi fost in locul lui s-ar fi enervat. Oricum se vede ca a avut probleme cu tanti aia mai demult timp. Iar tanti se vede cum trege de discutie ca si cum ar vrea sa starneasca cearta.Eu cel putin o aruncam afara in suturi. Dar primarul fiind om public trebuia sasi controleze nervii si sa lamureasca femeia aia nu sa injure ca la usa cortului.Amandoi sunt de vina. Punct.

 13. sunt curios cine va mai fi tras la raspundere dupa acest om, daca il putem numi asa?
  “tanti tatiana” ca daca era o doamna intervenea si ii spunea primarului nesimtit sa se potoleasca ca nu este la el in gradina sa vorbeasca asa, oare va mai avea demnitate sa stea sa lucreze in acea primarie? 100% da, ca nu vreau sa generalizez da nu cred ca exista multi bugetari in toata tara care sa aibe demnitate!
  sunt curios in ce context a fost amendata acea femeie doar nu ea a facut scandal? probabil militianul e un fan inrait al comediei las ferbinti si se inspira de acolo ca doar acolo mai vezi asa ceva!!!
  rusine pentru cei implicate, faceti primaria de rusine si tarati comuna in scandal, cu toate ca numirea in funtie a primarului se poate numi “lucru manual” avand in vedere ca el a mai avut problem de acest gen

 14. O mizerie de om .Ca si cei care il sustin.DanDana primesti purcelul de Crăciun pentru sustinere.

 15. Acest primar este cea mai razbunatoare persoana pe care o cunosc. Am avut mult de suferit din cauza lui . M-a purtat pe drumuri 6 luni pentru ca sa imi dea o hartie. Am asteptat cate 2-3 ore ca sa fiu primita in audienta. Daca te are cu ceva „la mana” se poarta oribil cu tine. Asa face: jigneste, uraste, nu uita si nu iarta.Un CARACTER INFECT!

 16. Felicitari celui care a avut curajul sa infrunte un astfel de baron local. Ce a facut acest jurnalist, nu au reusit multi cetateni care de-a lungul timpului au reclamat abuzurile acestui primar protejat de politie, de procurorii locali, de parlamentarii suceveni si de prietenele de la instantele locale. Femeia agresata a avut curajul sa filmeze pentru ca nimeni nu o credea (acest incident nu este primul, ci doar ultimul dintr-un sir lung de injuraturi, batai, amenintari, tarata de politistii locali pe scarile primariei-si nimeni nu o credea), practic dupa ce a fost scuipata si umilita de primar a fost si amendata de politistii veniti la fata locului, tot oameni de-ai primarului. Vorbele preferate ale Primarului pentru cei care nu sunt agreati de el: sunt nebuni, cretini, vor fi dati afara din comunitati la initiativa lui, etc. Acestia sunt alesii nostrii in general, deoarece numai scursurile societatii au reusit in politica, intelectualii neputand sa decada atat de mult. Veti intreba de ce nimeni din Primarie nu vorbeste despre aceste abuzuri. Raspunsul este simplu: se tem pentru locul lor de munca, se tem in fata puterii lui Fron si nu in ultimul rand se tem pentru familiile lor. Felicitari celui care a avut curaj, precum si ziarului dvs care nu a tinut cont de influentele politice puternice.

 17. Nu primarul da de mancare si casa, el doar gestioneaza banii unei comunitati. Primarul poate da doar din banii lui personali ori in acest caz nu se poate spune ca primarul a contribuit din banii lui personali pentru aceasta familie. Este inca un exemplu de confuzie intre bugetul unei comunitati si bugetul personal, dar nu este singurul caz, sunt multi primari care considera bugetul de stat cu cel personal si de aici apar abuzurile. Nu conteaza pentru ce a venit acea femeie la Primar, nu conteaza ca este asistat social (pana la urma are un handicap locomotor-chiar nu inteleg cum de organizatiile non guvernamentale care apara drepturile persoanelor cu handicap nu au reactionat), conteaza atitudinea umilitoare la care a fost supusa o femeie de 64 ani de catre un ales local.

 18. Este surprinzatoare decizia PSD de excludere a unui primar care contribuie cu electorat din plin. Nu sunt PSD-ist, dar trebuie sa recunosc ca au facut o miscare de imagine uriasa, cel putin la prima vedere. PSD-ul local ii datoreaza mult lui Fron, de la infiltrarea lui in PNL pana la tradarea acestuia anul trecut. Stiti cati bani a primit com. Cornu Luncii la rectificarea bugetara in comparatie cu com. Baia, condusa de un primar PNL? PSD-ul nu-l va trada pe Fron, il va sprijini “altfel” pentru ca ii are la mana pe multi grei locali PSD. In ciuda tradarii PNL, Fron a ramas un prieten apropiat si de Flutur, acestia avand ceva afaceri impreuna din vremurile bune ale PDL adversari sunt doar in fata “fraierilor” care trebuie sa-si dea votul o data la 4 ani, in rest sunt parteneri de afaceri. Contrar multor asteptari, primarul Fron va depasi acest moment jenant, apele se vor linisti si el isi va continua viata de stapan….ca nu degeaba este numit “Jupanu'”.

 19. don PREMAR a primit ce merita. chiar daca aici nu e vinovat. Auzi, sa fii asistat social, si sa vii cu camera ascunsa la cel care in ultimii ani ti-a dat ajutor social, de mancare, etc… bani de trait nu ai, dar camera ai reusit sa iti cumperi….

 20. Din pacate sunt multi primari cu astfel de atitudine fata de alegatori.Sunt “pisicuti”doar cand au nevoie de voturi,in rest ,,,devin stapani pe primarie si pe urbe.Personal am avut de rezolvat o problema de rezolvat pentru tatal meu la o primarie din mediul rural si am fost tratata cu maxim dispret si desconsiderare.Primarul era cel putin mosierul analfabet si nu are timp de discutat cu alegatorii decat in campanie.Sunt de compatimit saracii oameni,nu au cui se plange.De regula primarul si apropiatii lui le iau terenurile in arenda pe preturi de nimic,,le dau bani cand isi aduc aminte ,,cat despre drepturile lor,,,nici vorba.Cine a spus ca mafia a pus stapanire pe Romania a avut mare dreptate.

 21. Corect este să spun și „Bravo PSD!”. Nu mă așteptam să îl excludă așa de repede.

 22. Domnule Alecu, vezi ca nu mai ai lana pe berbec. Nesimtiti sunt cei ce vad doar paiul din ochiul altuia (eventual maro) si se scalambaie in toate felurile in mari aparatori etici si morali sustinand ca numai ei au dreptate. Nu sunt postac si nici membru PSD, ba chiar as spune ca oarecum viţeversa, dar as vrea sa te vad pe maria ta cum ai reactiona intr-un asemenea caz, sa-ti vina balabusta de 64 de primaveri sa-ti faca reclamatie ca i-ai pus mana pe cur si ca trebuie sa-i dai si sa-i faci orice din fondurile comunei ca altfel te reclama la DNA.
  Nu-l cunosc nici pe IFRON, nici neamurile lui dar nu mi se pare normal ca niste jeguri de oameni fara nicio ocupatie care n-au facut nimic in viata asta, primesc ajutor de la stat, au posibilitati materiale peste medie (vezihttp://www.legex.ro/Hotararea-55-2015-138677.aspx) sa puna la cale un linsaj mediac doar ca se apropie alegerile.
  Apropo dle Alecu, ziaristii sunt prestatorii din presa scrisa cei care au taiat inregistrarea se cheama altfel.
  Cat despre Oprea injura-l dumneata, eu te pot filma si-tin si partea SIC

 23. Un om ales de catre cetateni se considera stapin pe primarie consederind prprietar pe ea ? El este pus acolo de omeni ca sai reprezinte !
  In cazul de fata sasi dea demisea sau omeni comunei poate sal suspende

 24. Daca acest primar poate fi numit om , eu is popa ! Asa sunt mai toti primarii !

 25. Pt Dandana-ua lui Fron: Săracu domn primar. Cum a dat peste el buzna o biată femeie de 64 de ani de care el știa bine că nu poate să îi facă față, de aia s-a enervat din prima cum a văzut-o.
  Și ziariștii ăștia domle, cum de și-au permis să oprească ei înregistrarea așa de brusc. Poate că spre final, cine știe, primărelu își cerea scuze pentru comportamentul său, la fel de neprihănit.
  Adevărta Dandana, domnule Fron, este că pune PSD-ul postaci ca să compare nesimțirea dumitale cu săracii pietoni care, într-adevăr, nu cer nici ei casă și stelele lui Oprea atunci când sunt înjurați, dar nici nu cred că ar suporta o comparație cu comportamentul infect.

 26. Maxim doua mandate

  Acest primar este un j e g o s ! Nu are ce cauta in fruntea vreunei institutii a statului roman, chiar de a fost ales. DEMISIA! Iar Parlamentul Romaniei este si el vinovat, la fel si Curtea Constitutionala a Romanie pentru ca trebuie promulgata urgent modificarea la Legea electorala prin care o persoana aleasa pentru functia de primar sa nu poata detine mai mult de doua mandate pe intreaga sa viata ! mandatele pot fi consecutive. Numai asa scapam de aceste hahalere nocive poporului roman!

 27. Pana la urma ce voia doamna la cea de a 3-a interventie? Sa-i scoata primarul mucegaiul de pe pereti? sau sa le aduca buda din curte in care s-au defecat 25-30 de ani in casa ca sa nu se mai scurga la subsol?
  Ce persoana normala intra in biroul primarului, neinvitata, de aseaza in genunchi si spune ca se sinucide daca primarul nu-i da ce vrea ea. Mai mult vine utilata si cu o camera video ascunsa poate, poate stoarce ceva din nervii primarului frecat la cap de 3 ani (din spusele lor) cu tot felul de cereri de drepturi. Daca toti cei de acolo aveau deja procese cu “ingerul neprihanit” imi inchipui cate reclamatii are primarul din partea nepretuitei “doamne”.
  E drept ca atunci cand ai dosar de handicap si ceri casa, masa, scutire de taxe si eventual si niste pamant pe Marte te poti adresa cu “wei” si trebuie sa ti se raspunda cu “doamna”. E drept si faptul ca daca ai egrasie in casa s-ar putea sa strice plasma care nu e a ei, ci a copiilor plecati in strainatate, aceeasi probabil care i-au trimis si camera de spionaj. Pana la urma e bine ca secretarul i-a confirmat ca-i va trimite un raspuns la “interventia” ei, caci la el venise de fapt, iar pe la primar trecuse asa numai sa vada daca a venit la servici ca doar nu e acasa la el acolo la primarie si eventual sa-si mai ia si portia de “mangaiat pe cur”, ea fiind o diva, iar primarului nu-i merge bine daca nu o palpeaza pe fesieri in fiecare dimineata.
  Trecand cu adevarat la problema, e regretabil ca dl. Fron, primarele blamat atat de mult astazi in toata media si-a iesit din fire si i-a adresat neprihanitei doamne niste injuraturi in purul grai mildovenesc, dar daca judecam corect ea de asta a si dat buzna la primar … sa-si ia portia de injuraturi , sa le imortalizeze si sa le trimita copiilor acolo in strainezia sa vada si ei ce rau o duce mama lor aici.
  Daca ne gandim la cei din traficul rutier, numai la o trecere de pietoni injuraturile din rusinoasa filmare se inmultesc cu 1000 sau chiar mai mult. Si pietonii saracii nu cer nici casa si nici stele cazatoare.
  PS As vrea sa vad filmarea pana la urma. Ati intrerupt-o asa brutal… Nu am eu plasma (ca nu am copii in strainatate), dar neste drepturi acolo vreau si eu… (handicap imi fac rost)

 28. distinsul “domn primar” are o noua sluja pe care eu i-o ofer fara sa mai sustina un interviu CIOBAN LA OI!!!
  doamna respectiva pe langa faptul ca e varstnica iar acest lucru ar trebui respectat, si-a procurat o camera din cauza faptului ca nu era crezuta de nimeni de ceea ce se intampla in spatele usilor. Iar noi dobitoace inteligente, daca pana la 64 de ani a fost intretinuta de stat, a primit ajutor social, a luat si a dres ABSOLUT TOT PE MOCA, ce asteptari avem ca la 64 de ani sa mearga sa isi caute si gaseasca de lucru. Eu ma intreb ce fac copiii care sunt plecati in Italia? “nu o ajutam si noi pe mamuca?”.
  Astfel de tineri si batrani intalnim la toate colturile tarii. Daca inteligentii si geniile tarii sunt calcate in picioare, de ce nu ar fi scuipati si “prostii”? Doar smecherii, cretinii si trogloditii ajung in fruntea tarii sa ne “conduca” pe noi prostii.

 29. Nu este prima data cand primarul Fron ,,provocat” fiind, o agreseaza pe aceasta femeie. El are mai multe ,,provocari” de acest tip, la activ.

 30. Cine nu este de acolo, să tacă! Mai știu și eu ”nește” distinse doamne care fac la fel. Asta se întâmplă într-un sat dintr-un stat care încurajează asistența socială. Ți se urcă în cap niște ”neica-nimeni” care cred că au doar drepturi, nu și obligații!

 31. business partner

  Of, of, of!! Dom’ Mosier Fron este agitat astazi… Oare ce s-a intamplat?!?! Va face tot posibilul in cursul zilei de astazi, sa ajungeti sa va cereti scuze pentru cele publicate…Ma intreb…inca nu a promis nimanui, vitei, porci de Craciun?…oricum bolnavii de la Spitalul Sasca nu cunosc gustul carnii- nu stiu ce mananca…mamaliga sau carne???…..ar trebui sa-l intrebati pe comisarul Focsineanu sau pe cel de la ordine publica cam care este gustul carnii de la Spitalul Sasca ( cel manageriat de sotia Primarului Gh. Fron, d.l. Fron fiind fostul director al acestei institutii), Spital prin intermediul caruia sunt manevrate afacerile murdare, fiind un generator de bani negri…

 32. Tin sa va informez ca Primarul Gh. Fron nu este la prima abatere de acest gen!…In perioada primul sau mandat,a fost suspendat deoarece a dat un sut in fundul unui satean, chiar in interiorul Primariei pe care o reprezinta. Un lucru este cert, Gh. Fron este o persoana violenta, care loveste si agreseaza fizic si psihic pe toti cei care i se opun, si care nu i se ,,supun” !!!!. Spitalul Sasca si Comuna Cornu Luncii sunt mosiile proprii ale fam. Fron, iar oamenii din comuna se tem sa ia atitudine deoarece fie sunt amenintati sub diferite forme, fie isi pierd locurile de munca din Primarie sau din Spitalul Sasca .Politia si DNA Suceava, sunt slugile acestui BARON LOCAL, musamalizandu-i toate afacerile murdare pe care le face din banii publici. Cele cateva familii care controleaza pasunile sau alte afaceri impreuna cu Fron, sunt ,,sagetile’’ acestuia folosite in intimidarea cetatenilor care se opun, avand un punct de vedere diferit fata de toate magariior Primarului ,, PROVOCAT’’!!!! Aceasta este atitudinea Primarului Gh. Fron de regula- nefiind un comportament ,,PROVOCAT’’ ce apartine unei situatii unice- insa acest edil fiind protejat de toate institutiile statului (fiind un membru important al PSD-ului, votat la ultimile alegeri de catre 97% dintre cetateni, iar voturile bolnavilor de la Spitalul Sasca Mica fiind exprimate in mod public (infirmiererele aratand pe buletinul de vot, candidatul cu care bolnavii trebuie sa voteze). Primarul Fron, este protejatul vicepresedintelui PSD- Rovana Plumb, care il ajuta sa promoveze ,,cunostinte’’ in posturi cheie in comuna si nu numai, persoane care mai devreme sau mai tarziu ii avizeaza Proiectele ,in acest mod reusind ,,sa redirectioneze’’ o parte din banii publici catre partid pentru diverse campanii sau activitati PSD. Deputatul Stan din Falticeni stie mai bine care este ,,potentialul’’, vestitului primar Gh. Fron. Se cunoaste faptul ca Primarul Fron, lucreaza mult la propria imagine, din acest punct de vedere fiind un politician desavarsit.
  Felicit intreaga echipa de redactie a ziarului ,,Obiectiv de Suceava’’ pentru curajul de a publica acest filmulet, chiar daca ,,rotitele’’ Primarului Fron au fost puse deja in functiune si peste cateva zile probabil ca vor aparea alte articole in care acest edil va fi apreciat si idolizat.

 33. Am crezut că o perioadă este mai bine să las o pauză în ceea ce privește comentariile și rău am făcut. cu risul ca unii să mă ia peste picior, voi scrie mai multe rânduri de la obraz pentru unii.
  Mai întâi, vreu să spun că articolul respectiv nu m-ar fi determinat în ruptul capului să îmi schimb decizia referitoare la a posta comentarii, dar niște jegoși de postaci cel mai probabil pesediști ordinari antamați și slugoi încep să umple golurile excat când trebuie să tacă.
  Nu cred că vreun Charlie din ăsta, postac de trei parale, dacă și-ar vedea mama sau bunica înjurată de un primar lovit de cecitate morală ar fi în stare să o facă tot pe mamă-sa ori pe bunică-sa torționară iar pe primar victimă. Chiar și dacă mama ta nu ar avea cu totul dreptate, nenorocitule, nu poți să o faci tot pe ea torționară și pe primar victimă.
  Bașca, nenorocitul de Charlie mai are și tupeul ordinar de postac îmbâcsit să se mai lege și de ziariștii care, în sfârșit, chiar dau de un subiect bun de tot în comparație cu altele care erau prea terne. Charlie, pentru bogata-ți subcultură generală, „Senzațional” era dacă ziariștii nu relatau despre un subiect ca acesta, cu toate eventualele mici lipsuri și imperfecțiuni, nu mari ca ale tale.
  Bineînțeles că nu puteau lipsi nici „pretenii” alde Leonte care mai că nu i-ar fi ridicat o statuie lui Fron. Auzi la el tupeu de om de nimic, cică „Probabil (acel om cu o inalta conduita morala) a ripostat prea bland” când a înjurat-o pe bătrână și făcea ca toți dracii numai când a văzut-o intrând pe ușă. Huu! Nenorocitule, poate că sunt eu prea blând cu tine!
  Ba mai sunt și alții care fac pe plătitorii de taxe ori păoate chiar sunt și se declară sătui să îi tot susțină pe defavorizați că ar fi toți niște leneși. De ce nu au luat ferm și bărbătește atitudine până acum? S-au trezit doar când apare un caz ca acesta și își apără favoritul, ducând bârfa satului pe internet și spunând că primarul nu este pentru diplomație, ci pentru gospodărie, de parcă astea ar fi incompatibile.
  Nelule, o fi „dracul gol” bătrâna pentru că a îndrăznit să îl și filmeze pe primar când o înjură, dar atunci și primarul este un fel de „Talpa Iadului”.

 34. In viata or ce om este dator sa-si faca o casa , sa planteze un pom si sa creasca macar un copil . Doamna a crescut copii , iar casa si pomul a lasat in grija primariei . De asemenea in articol se spune ca au fost evacuati din ,, casa noastra ,, . Casa lor ar fi fost daca ar fi construit ei , sau daca ar fi cumparat . De asemenea calul de dar nu se cauta la dinti . Precizez ca nu sunt PSD-ist , nu cunosc pe eroi acestui articol , deoarece locuiesc in orasul Radauti . Primarul a exagerat in comportamentul sau ,prin injuraturi , pentru care ar merita o pedeapsa pecuniara drastica . Daca nu se lecuieste la a doua abatere de acest fel , trebuie demis de catre Prefect . Aviz si altor primari cu comportament asemanator .

 35. Cu parere de rau pentru cei care au scris acest articol, fiind in cautare de senzational, a-ti reusit sa faceti din tortionar o victima.
  Cel mai bine inainte de a publica despre o persoana, ar fi bine sa va interesati cat de putin despre persoana. Aceasta doamna se ocupa doar cu facerea altot vieti mizerabile cu toate instrumentele posibile, legale si nelegale. Nu cred ca exista persoana din administratia publica, politie, dispensar sau administratori de firme care sa nu aiba macar o plangere penala facuta de aceasta doamna, dar fara vreo legatura cu realitatea.
  Comportamentul domnului Primar nu este unul normal, sau care sa il caracterizeze, dar cred ca orice om are limitele lui si sa nu uitam ca asa cum este dumnealui, caracterizat ca o persoana fara suflet in urma articolului dumneavoastra, i-a dat o casa, singura disponibila in aceasta comuna, doamnei respective si familiei dumneaei,
  Adevarul este ca aceasta familie nu a facut nimic pentru a iesi din aceasta situatie cu propriile forte, avand in vedere ca este singura familie din comuna care nu are o casa, chiar si cea mai saraca familie in timp au reusit sa isi faca o casa.
  Acesta doamna locuieste din momentul in care si-a intemeiat o familie in case oferita de stat, avand totodata puterea si resursele financiare necesare pentru a face acest lucru, salariul(pensia)dumneaei si salariul sotului fiind peste media nationala.
  Eu ca persoana care plateste taxe si impozite catre statul roman si sunt constient ca o parte din ei sunt directionati catre persoane aflate in nevoie, nu sunt de acord ca banii mei sa fie dati pentru aceasta doamna si familia ei. Multi dintre noi, cei din ziarul dumneavoastra si cititori nu ne permitem stilul de viata al acestei familii, pentru cineva care nu are cunostinta de situatia lor, ar crede ca sunt una dintre cela mai avute familii din zona.
  Va multumesc!

 36. Il cunosc personal pe dl. Fron, este un om cu o inalta conduita morala, nu a vorbit niciodata pe un ton necorespunzator. Situatia de fata probabil este iesita din comun, cine ar rezista zi de zi la actele calomnioase ale unei persoane cu anumite probleme psihice ?! Probabil a ripostat prea bland. Stima !

 37. e dracul gol baba asta…face pe victima când are cameră :)))))

 38. Asta-i comportament de “primar”!!?? Conteaza mai putin de ce a venit femeia asta acolo. Ce realitate trebuie verificata!???? NU se vede pe imagini ce comportament de cretin are….si cand te gandesti ca asta este “primar”….el ar trebui sa fie in spatele gardului de la spitatuilu de nebuni nu sa conduca intitutii. Injuraturile si violenta verbala sunt ceva obisnuit la acest primar…nu e prima data si nu e nici ultima daca nu se iau masuri….Un … social care crede, ca si altii asemenea lui, ca primaria e mosia lui si face ce vrea acolo – inclusiv politia (locala si nationala) ii sunt aservite. Asta e doar unul din multele abuzuri pe care acest individ le comite in acea comuna. Sa nu uitam de ce nu si-a terminat celalalt mandat de primar……

 39. Si totuşi are un handicap… consider ca trebuie ajutată, dacă tie ti-a dat D-zeu sănanate bucurăte de ea.. şi mulţumeşte-i pentru acest lucru… nu sări cu gura în apărarea acestui .. nu stiu cum să-i spun…care mai esrte si primar… doar de asta a ales să fie primar.. să ajute oamenii.. că primaria nu-i vila lui măsa, este locul unde toti din comună pot merge cu diferite probleme… si unde ar trebui să aibă un pic de compasiune..,. dacă nu o poate ajuta, atunci să vorbească frumos… cu lumea care l-a ales… acum este în functie… dar paate în legisdlatura următoare nu te mai alege nimeni .. şi poate vine si rândul tău , am fără educatie să primesti aceleasi injurături şi să fii scuipat între ochi… analfabetule… Asa dai ti exemplu comunităţii.. aşa rezolvi tu ptoblemele comunei şi a comunităţii în care trăiesti.. asta trebuie trimis la vaci.. că acolo îi este locul…. nu în fruntea comunei…. sper să vă treziţi oameni buni la următoarele alegeri… că doar functia poate dispărea oricând, i s-a urcat la cap omului.. că este de neânlocuit şi că poate face ce vrea că doar este mosia lui măsa…. Asadar , atentie foarte mare.. domnule primar… revizuieşte-ţi comportamentul…că ori vine la tine un tigan , un armean , unul bogat sau unul sărac , compotăte cu demnitate şi dă dovadă că esti civilizat si că nu degeaba te-au ales oamenii acolo…

 40. Intrebare.: daca tot doamna este incadrata la categoria handicapat…de ce mai face spirit de prezenta in institutiile statului? Si mai presupun ca aceasta persoana are si decontari pentru insotitor, ca nu se poate deplasa sau intretine..dupa spusele dumneaiei reiese ca a fost sustinuta de catre stat in mai tot timpul..si are varsta pensionarii….cat mai rezistam noi tinerii sa sustinem noi astfel de persoane? Sunt unii, avand exemplul doamnei de fata, care nu realizeaza ca statul da ceva, dar pentru acel ceva trebuie sa depui un minim efort. Daca tot are bani pentru camera ascunsa, de ce nu orienteaza acel venit pentru confortul locuintei primite social? Va dau eu raspunsul.: a fost obisnuita sa primeasca totul fara nici cel mai mic efort…si al dumneaiei odrasle considera ca …”la noi la italia primesti totul” … hai ca facem noi dreptate…filmam primarul… din filmare nu reiese un act direct de violenta asupra doamnei..doar o mica tuse si o apropiere mica…Nu este frumos nici din partea domnului primar pentru atitudinea sa..dar dumbealui a fost ales sa gospodareasca comuna..nu pentru diplomatie..de aici incolo are sa stie ca si asta( diplomatia) trebuie sa faca parte din calitatile dumnealui….instigarea este din partea reclamantei…si va rog domnilor jurnalisti-investigatori verificati si realitatea faptului pana sa relatati asa ceva…presupun ca adevarul nu e chiar asa cum spuneti..si dvs munciti si cred ca nu a-ti fost ajutati social o viata intreaga…