Sunday , March 3 2024

Presedintele PRM Suceava, pradat `n propriul birou

Trei ]ig\nu[i care s-au ar\tat doritori s\ intre `n PRM, i-au furat lui Gheorghe Acatrinei borseta `n care avea 200 de lei, cheile de la ma[in\ [I dou\ telefoane mobile n borseta a fost g\sit\ pe Aleea Nucului, cu banii `n\untru dar f\r\ telefoane [I cheile ma[inii
Pre[edintele Partidului Rom=nia Mare Suceava, Gheorghe Acatrinei a fost jefuit ieri pe la orele amiezii de trei tineri de etnie rom\, care au intrat `n sediul partidului de pe strada 6 Noiembrie nr. 13, sub pretextul c\ vor s\ se `nscrie `n PRM, dorind `n acest sens s\ consulte platforma program a forma]iunii politice. La sediu se afla doar pre[edintele PRM Suceava, Gheorghe Acatrinei, care i-a primit cu bra]ele deschise. Cei trei tineri i-au cerut lui Acatrinei c=te o ap\ iar politicianul s-a executat, merg=nd c\tre frigider s\ le aduc\ c=te o sticl\ de mineral\. Cei trei tineri au profitat de absen]a lui Gheorghe Acatrinei [i au [utit de pe  birou borseta acestuia, dup\ care au plecat `n tromb\ din incint\, nemaifiind interesa]i de oferta politic\ sau de apa mineral\ oferit\ de pre[edintele PRM Suceava. Panicat, Acatrinei a anun]at poli]ia, comunic=nd faptul c\ `n jurul orei 11.30, trei tineri – o domni[oar\ de 15 – 16 ani [i doi b\ie]i cu v=rste apropiate, de circa 10 ani i-au furat borseta de pe birou, `n care se aflau actele de identitate, alte documente personale, suma de 200 de lei, cheile de la ma[in\ [i cele de la cas\, precum [i dou\ telefoane mobile.
~n urma cercet\rilor efectuate de poli]i[ti, borseta pre[edintelui PRM Gheorghe Acatrinei a fost g\sit\ pe Aleea Nucului, l=ng\ C\minul de Copii nr. 1. ~n borset\ se aflau toate documentele dar [i suma de 200 de lei. Lipseau doar cheile de la ma[in\ [i cele dou\ telefoane mobile. Valoarea estimat\ a prejudiciului este de 800 de lei. Poli]i[tii au `ntocmit dosar de cercetare penal\ sub aspectul s\v=r[irii infrac]iunii de furt calificat, cu autori necunoscu]i. (Neculai RO{CA )

Vezi si

Cetatea de Scaun a fost redeschisă pentru vizitare. Lucrările de restaurare continuă 

Cetatea de Scaun a Sucevei, a fost redeschisă pentru vizitare, vineri, 1 martie, după mai …

No comments

  1. Cred ca erau de la pdl :)) trimisi de mafiotu de basescu…ala pe care vadim tudor nu da 2 muci.