Sunday , September 25 2022

Presedintele Iohannis, la Voronet: Este un loc binecuvântat (VIDEO)

Iohannis la Voronet

Președintele Klaus Iohannis a vizitat, miercuri, Mănăstirea Voroneț din județul Suceava, despre care a spus că este “un loc binecuvântat”.

Seful statului susține că de fiecare dată când revine în Bucovina și la Voroneț redescoperă lucruri noi.

“E foarte frumos în Bucovina. Chiar și aici la Voroneț am mai fost, dar de fiecare dată mai descopăr ceva nou sau redescopăr ceva. Mă simt foarte bine în Bucovina, oameni harnici, gospodari, cu idei foarte bune și astăzi am reușit să constat că există foarte multă inițiativă locală, lucru care mă bucură foarte mult, iar în rest … istorie, istorie, istorie. Este un loc binecuvântat”, a afirmat Iohannis.

De altfel, președintele este convins că turismul ecumenic și cel cultural pot contribui la dezvoltarea economică a României.

“Cultura și istoria, în combinație, pot contribui foarte mult la dezvoltare locală, dezvoltare regională acolo unde este ceva de oferit și Bucovina are enorm de mult de oferit”, a subliniat șeful statului. (Agerpres)

Vezi si

 Șomuz și Foresta și-au împărțit punctele în derbyul local de la Fălticeni

Șomuz și Foresta și-au împărțit punctele în primul derby sucevean din actuala ediție de campionat …

One comment

  1. Oare Pimen nu a venit sa arate cu cita maestrie scria informari la securitate ? si azi drept rasplata conduce bisericile din Suceava-Radauti. Miracol nu alta.