Monday , September 26 2022

Preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, internat în continuare la Terapie Intensivă

După ce a fost internat vreme de două săptămâni  la secţia de Cardiologie, Cătălin Nechifor a fost transferat în cursul zilei de sâmbătă la secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Suceava. Preşedintele CJ a fost iniţial internat pentru tromboflebită, transferul la ATI fiind necesar în urma apariţiei unei embolii pulmonare

Nechifor669

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, se află în continuare internat la Spitalul Judeţean Suceava, având aproape trei săptămâni de spitalizare. Directorul medical al unităţii spitaliceşti sucevene, doctorul Tiberius Brădăţan, a refuzat să dea detalii cu privire la starea de sănătate a preşedintelui CJ, menţionând că pacientul îşi doreşte discreţie, dar cadrele medicale care îl îngrijesc susţin că starea acestuia de sănătate nu a avut o evoluţie tocmai favorabilă în ultima săptămână.
In cursul de sâmbătă, 5 martie,  Cătălin Nechifor a fost  transferat de la secţia de Cardiologie, unde fusese internat timp de două săptămâni, la secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, unde se află şi în prezent. Suferind de gută, Nechifor a fost internat iniţial pentru tromboflebită, fiind diagosticat ulterior şi cu embolie pulmonară.
Purtătorul de cuvânt de la cabinetul preşedintelui CJ, Ioana Irimia, a refuzat şi ea să ofere vreun punct de vedere cu privire la starea de sănătate a preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor. (Cristina RUSTI)

Vezi si

Patru gospodării distruse de incendii, în mai puțin de 24 de ore

În mai puțin de 24 de ore, pompierii militari suceveni au fost nevoiți să intervină …