Saturday , June 15 2024

Preşedintele CJ Suceava a inspectat lucrările făcute de Primăria Vereşti la un drum şi un cămin cultural

nechifor la veresti 1 [800x600]


Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Cătălin Nechifor, a inspectat, ieri, lucrările care au fost realizate de Primăria Vereşti la un cămin cultural şi la un drum, ambele din satul Corocăieşti. Primarul Dănuţ Gavriliuc i-a explicat lui Cătălin Nechifor şi senatorului Ovidiu Donţu, că satul Corocăieşti este cel mai mare din comuna Vereşti şi că reabilitatea căminului cultural este un lucru deosebit de important în condiţiile în care clădirea arăta deplorabil. Un alt obiectiv de investiţii vizitat de Cătălin Nechifor şi Ovidiu Donţu în comuna Vereşti este un drum comunal reabilitat cu fonduri europene atrase de Primăria Vereşti în mandatul precedent prin Măsura 3.2.2.d. Astfel, Primăria a avut la dispoziţie maximum un milion şi jumătate de euro cu care să reabiliteze drumurile afectate de inundaţii. Lucrările au fost o mană cerească pentru toată comunitatea, chiar dacă au demarat mai târziu din cauza contestaţiilor. Primarul este de părere că ar trebui să fie majorată garanţia pe care trebuie să o depună firmele care fac contestaţii pentru a fi eliminat acest sport naţional al contestaţiilor şi să nu se mai amâne mult lucrarea.nechifor la veresti 2 [800x600]
Peste cinci kilometri de drum au fost asfaltaţi prin Măsura 3.2.2.d în satul Corocăieşti, iar Cătălin Nechifor a ţinut să aprecieze faptul că primarul îşi dă interesul pentru locuitorii comunei, fiind de părere că ar trebui în continuare valorificat potenţialul comunei. Data la care trebuie finalziată lucrarea este 10 iunie, dar stadiul este destul de avansat încât există şanse să fie recepţionată lucrarea cu câteva zile mai devreme.
Primarul a explicat că pentru un alt drum din comună, de asemenea, foarte important ar urma să fie accesate fonduri europene din exerciţiul bugetar 2014 – 2020. De asemenea, primarul a spus că este conştient că va trebui să stea vreo trei sau patru ani ca să aştepte finanţarea şi apoi executarea lucrării, însă a spus că şi aşa merită efortul. (D.P.)

Vezi si

Rezultate finale: Şoldan- 43,90%, Flutur- 40,99% din voturi, la alegerile pentru şefia CJ 

Candidatul Partidul Social Democrat (PSD) la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Suceava), Gheorghe …

error: