Președintele Asociației Județene de Fotbal, Ciprian Anton, numit inspector școlar general adjunct al IȘJ Suceava

reportersite
23 septembrie 2020, 7:18

secretarasite
Președintele Asociației Județene de Fotbal Suceava, Ciprian Anton, este noul inspector școlar general adjunct în cadrul Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Suceava. Acest post a rămas vacant în urma demisiei, în data de 10 septembrie, din motive personale, a profesorului de fizică Mircea Popescu.

Ciprian Anton a fost profesor de sport la Liceul cu Program Sportiv Suceava și este antrenor cu licență A UEFA, ocupând și funcția de manager regional al Federației Române de Fotbal pentru Interliga Națională.
El a fost numit în data de 1 septembrie inspector școlar la disciplina Educație fizică și sport, atunci când alți trei profesori au devenit inspectori. Este vorba despre prof. Olguța Popa, de la Colegiul Tehnic ”Mihai Băcescu” Fălticeni, care a devenit inspector pentru disciplina Chimie, prof. Daniel Hrenciuc, care a deținut funcția de inspector școlar general adjunct în perioada 2006-2009, numit inspector la disciplina Istorie, cu jumătate de normă și prof. Daniela Luminita Ceredeev, de la Liceul Tehnologic ”Vasile Cocea” Moldovița, care este din acest an școlar inspector de Religie. Toți au fost numiți pe funcții prin detașare în interesul învățământului, începând cu data de 1 septembrie a.c.
Precizăm că Inspectoratul Școlar Județean Suceava are în componență 31 de inspectori școlari, dintre care trei sunt generali. Ultimul concurs organizat pentru ocuparea posturilor vacante de inspectori școlari a avut loc în anul 2017 și au promovat toți cei 7 candidați evaluați. Restul, 21 la număr, la fel ca și generalii, sunt inspectori numiți în funcții prin detașare în interesul învățământului, începând cu data de 1 septembrie a.c. (O. N.)

secretarasite