Tuesday , December 6 2022

Preot prins băut la volan de poliţiştii care făceau măsurători la un accident mortal

politist alcoolemie [800x600]

Un preot din Pârteştii de Jos, care se întorcea de la Sfânta Impărtăşanie, a fost prins la volanul unei maşini cu o alcoolemie de 0,58 mg/l. Acesta a fost depistat de poliţişti pentru că nu a oprit la semnalul făcut de agenţii care făceau măsurători la un accident mortal produs în Ilişeşti

In data de 21 februarie 2015, în jurul orei 18.58, Lazăr Bivol, de 34 de ani, din comuna Bosanci, în timp ce conducea autoutilitara MAN încărcată cu deşeuri răşinoase, pe DN 17, în interiorul localităţii Ilişeşti, l-a surprins şi accidentat mortal pe Vasile D., de 74 de ani, localnic, care mergea pe partea dreaptă a drumului. Din declaraţia şoferului se pare că bătrânul s-a dezechilibrat şi i-a căzut în faţa autovehiculului, fără a mai avea timp să-l evite. Lazăr Bivol a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care la spital i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
In timp ce poliţiştii făceau măsurători la locul accidentului un autoturism Volkswagen Bora nu a oprit la semnalul agenţilor, astfel că a fost blocat în scurt timp ce un alt echipaj de poliţie. Oamenii legii l-au identificat la volan pe Bogdan Florea, de 37 de ani, din Pârteştii de Jos, iar pe bancheta din spate se afla fiul bărbatului. Florea le-a povestit poliţiştilor că este preot în Pârteştii de Jos şi că se întoarce de la Sfânta Impărtăşanie. El a fost pus să sufle în etilotest, rezultatul fiind de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care la spital i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. (C.Z.)

Vezi si

Tânăr de 20 de ani, prins drogat la volan în Rădăuți

În perioada 30 noiembrie – 04 decembrie 2022, polițiștii suceveni au acționat zilnic pe drumurile …