Sunday , July 21 2024

Premiul I la concursului național de biologie ”George Emil Palade” pentru o elevă de la Şcoala Gimnazială Poieni Solca

Etapa națională a Concursului școlar național de biologie ”George Emil Palade”, inclus în calendarul competițiilor naționale cu finanțare de la Ministerul Educației, s-a desfășurat, în data de 25 mai a.c., la Colegiul Tehnic ”Samuil Isopescu” Suceava.

Au participat la etapa națională a concursului, conform regulamentului, opt elevi calificați în urma etapei județene, de la Colegiul Național ”Ştefan cel Mare” Suceava, Şcoala Gimnazială ”Ion Creangă” Suceava, Şcoala Gimnazială ”Bogdan Vodă” Rădăuți, Şcoala Gimnazială ”Bogdan Vodă” Câmpulung Moldovenesc (2 elevi), Şcoala Gimnazială Poieni Solca, Şcoala Gimnazială Satu Mare și Şcoala Gimnazială ”Miron Costin” Suceava.

Galeș Alexia Ioana, clasa a VII-a, de la Şcoala Gimnazială Poieni Solca a obținut Premiul I, iar elevii Roznovan Ştefan, clasa a V-a, de la Colegiul Național ”Ştefan cel Mare” Suceava, Țăruș Sebastian Iulian, clasa a V-a, de laŞcoala Gimnazială ”Ion Creangă” Suceava, Iacoban Ana Maria, clasa a VII-a, de la Şcoala Gimnazială Satu Mare, și Bruja Maria, clasa a VIII-a, de la Şcoala Gimnazială ”Bogdan Vodă” Câmpulung Moldovenesc au primit Mențiuni. (O. N.)

 

Vezi si

Un puștan de 17 ani din Buda-Zvoriștea, fără permis, a intrat cu o motocicletă neînmatriculată într-o mașină, a fost rănit și a fugit acasă

Sâmbătă, în jurul orelor 14.20, L. Levi, de 17 ani, din  Buda, comuna Zvorâștea, în …