Premierul Orban a ajuns la Suceava. Flutur anunță că la 1 septembrie noul terminal de la Aeroport va fi finalizat (FOTO)

reportersite
20 iunie 2020, 10:01

Sâmbătă, 20 iunie 2020, în jurul orei 9.30, a aterizat pe Aeroportul Salcea delegația guvernamentală formată din premierul Ludovic Orban, ministrul Agriculturii, Adrian Oros, ministrul Transporturilor, Lucian Bode și ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu.

Aceștia au fost întâmpinați de președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, primarul Sucevei, Ion Lungu, prefectul Alexandru Moldovan, parlamentari liberali suceveni, oameni de afaceri și alte oficialități locale.

Premierului Orban i-a fost prezentat șantierul terminalului II al Aeroportului ”Ștefan cel Mare”, șantier în lucru finanțat de Consiliul Județean Suceava, Gheorghe Flutur anunțând că noul terminal va fi finalizat pe 1 septembrie.

De asemenea,  delegației Guvernamentale i-au fost prezentate proiectele Parcului Industrial Bucovina și a Clusterului Regional Inovativ de Bioeconomie Suceava-Botoșani.

De  la ora 10.15 delegația guvernamentală va participa la prezentarea Bazei de autobuze electrice de pe Str. Grigore Andrei din municipiul Suceava, program finanțat din fonduri europene.

La ora 10.45, Ludovic Orban va participa la punerea în funcțiune a rețelei de gaze naturale în comuna Moara, județul Suceava. Ulterior, premierul va susține o conferință de presă, pentru ca apoi, începând cu ora 11.30, întreaga delegație să participe la prezentarea proiectului centurii Municipiului Suceava.

De la ora 12.30 va fi vizitat șantierul centurii ocolitoare de a Municipiului Rădăuți, pentru ca de la ora 16.00, delegația condusă de Ludovic Orban să viziteze centrala termică a orașului Vatra Dornei .

1 Comentariu pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. ion 20/06/2020 la ora 11:42 -

    deosebit, avea si mandolina.