Wednesday , August 17 2022

Premierul Nicolae Ciucă va veni, luni, la Suceava

Luni, 1 august, primul ministru al României va vizita județul Suceava. Vizita coincide cu debutul manifestărilor pe care Consiliul Județean le are pregătite în legătură cu programul inițiat de președintele Gheorghe Flutur și intitulat „Luna Diasporei”.

Cu toate acestea, din câte se cunoaște până acum, nu doar pentru deschiderea oficială vine premierul, ci vizita include alte repere. După ce va participa, la ora 10:00, la deschiderea evenimentului prilejuit de „Luna Diasporei”, în mod evident, va fi o deplasare în municipiul Suceava.

Deocamdată, sursele noastre indică o foarte probabilă vizită, după ora 11:00, la centrala electrică de termoficare a orașului care funcționează pe biomasă, aparținând societății Bioenergy – fiind incluse în program și discuții cu oameni de afaceri și primari. Cel mai probabil, acestea din urmă vor avea loc, dacă între timp nu sunt modificări ale programului premierului, la Vatra Dornei, cu începere de la ora 18:00.

În deplasarea sa de la Suceava și Vatra Dornei ar putea să fie o oprire a premierului şi la Câmpulung Moldovenesc, unde va vizita un drum județean în modernizare care duce spre Rarău, prin zona cunoscută de localnici ca „Izvorul Alb”. Cu toate acestea, nu toate sursele au părut să confirme acest „popas” al premierului pe la Câmpulung Moldovenesc. (D.P.)

Vezi si

Firmă de dezmembrări auto, amendată cu 40.000 lei de Garda de Mediu Suceava pentru că funcționa fără acte de reglementare

Garda de Mediu Suceava a efectuat o acțiune, în data de 10 august a.c., la …