Monday , December 4 2023

Prefectul Moldovan, candidaților la examenul pentru permis auto: Sperăm ca în 2-3 luni de zile să rezolvăm extremul decalaj pe care îl avem (VIDEO)

Prefectul județului Suceava a fost prezent luni la deschiderea sesiunii de examinare practică a candidaților în vederea dobândirii permisului de conducere auto, împreună cu examinatorii detașați de la alte servicii publice comunitare din țară.

”După cum vedeți, demersurile pe care le-am făcut de la nivelul Instituției Prefectului, dar și cu ajutorul colegilor de la Direcția Generală Permise și Inmatriculări, precum și conducerea Ministerului Afacerilor Interne, ne-au permis și ne vor permite ca într-un interval de timp, sperăm noi de 2-3 luni de zile, să rezolvăm extremul decalaj pe care il avem.

Această logistică, acest ajutor pe care îl avem acum, acordat de colegii din alte județe, este unul singular la nivelul întregii țări, în ultimii 32 de ani.

În același timp, vom face și demersuri pentru a acoperi resursa umană deficitară la nivelul examinatorilor din județul Suceava, astfel încât împreună cu instructorii școlilor de șoferi să vă oferim un serviciu public de calitate. Sper că veți avea încredere că ne vom desfășura activitatea cu onestitate”, le-a transmis prefectul Moldovan celor prezenți. (O.S.)

 

Vezi si

Conferința ”Drogul, calea spre infern”, în Suceava și Rădăuți

Baroul Suceava, în parteneriat cu Instituția Prefectului județului Suceava și Inspectoratul Școlar Județean Suceava, continuă …