Tuesday , October 4 2022

Povestea odioasei crime săvârșite de un sucevean în SUA. Familia micuței de trei ani ucise de unchi încearcă să-l ierte pe criminal

Acum o săptămână, Emanuel Flutur, un sucevean de 33 de ani, stabilit de câțiva ani în Statele Unite, i-a tăiat gâtul nepoatei sale de doar trei ani.Judecătorii americani au stabilit o cauțiune de un milion de dolari, pe numele individului fiind opt capete de acuzare: pe lângă crimă și rănirea tatălui fetiței, mai sunt și patru fapte de punere în pericol a vieții unor copii, pentru că patru frați ai victimei erau în dormitor în timpul crimei. Familia a organizat o subscripție publică pentru a strânge 70.000 de dolari, sumă care le e necesară pentru a o duce pe micuță în Michigan, pentru a o înmormânta acolo. Până acum au strâns puțin peste 61.000 de dolari 

Povestea înfiorătoarei crime comise de un sucevean, Emanuel Flutur, în Statele Unite a fost reconstituită de evz.ro., folosind un document oficial, actul de arestare întocmit de biroul șerifului din comitatul Clinton pe numele lui Emanuel Flutur, un bărbat care abia a împlinit 33 de ani, pe 30 martie anul acesta. Individul este acuzat de opt fapte foarte grave, printre care cel de crimă este cel mai grav.

Emanuel Flutur este de loc din județul Suceava, dar a emigrat în America împreună cu frații săi, Simona și Darius. Simona s-a căsătorit tot cu un român, Beni Bulubenchi, originar tot din județul Suceava, au împreună nouă copii și s-au stabilit în Albany, comitatul Clinton, din statul Kentucky. La doar câțiva kilometri, dar în Tennessee, locuiește Darius. Familia e unită și de faptul că sunt membrii activi ai comunității penticostale din zonă.

În ultimul timp, Emanuel locuia cu sora și cumnatul său. În casa acestora, sâmbătă, 8 decembrie, s-a petrecut odioasa crimă.

La ora 6.30, Beni a fost trezit de sistemul de supraveghere din camera unde dormeau cinci dintre cei mai mici copii ai săi. Auzise țipetele Josephinei Mia, fiica lor în vârstă de numai 3 ani. A fugit în camera cu pricina și a dat peste cumnatul său care tocmai îi tăia gâtul fetiței. Beni s-a repezit să-l dezarmeze, dar l-a rănit și pe el, la mână.

Emanuel a fugit, dar a fost prins la scurt timp. În raport scrie că la încarcerare nu i s-au putut face celebrele poze față/profil pentru că era prea violent.

Fetița a fost dusă imediat la un spital din Albany, dar starea ei era gravă, așa că a fost transferată la un spital de copii din Fayette. Aici avea să moară duminică dimineață. Decesul a fost consemnat la 5.23.

Cauțiune de un milion de dolari

Marți, 11 decembrie, Emanuel Flutur a fost prezentat unui judecător, pentru a i se stabili cauțiunea. Cele opt capete de acuzare cuprindeau, pe lângă crimă și rănirea tatălui victimei, și patru fapte de punere în pericol a vieții unui copil. E vorba de cei patru frați ai Josephinei care erau în dormitor în timpul crimei. Cauțiunea a fost stabilită la un cuantum de un milion de dolari, o sumă imposibil de strâns sau împrumutat de rudele criminalului, relatează evz.ro.

Continuarea AICI

 

Vezi si

1,4 milioane de euro pentru modernizarea unui kilometru de drum județean în zona de munte

Nu mai puțin de cinci oferte au fost depuse la licitația organizată recent de Direcția …