Saturday , April 13 2024

Poveste de succes: Suceveanca ajunsa fotomodel celebru la New York

o cheama Alina, are 26 de ani [i este un model de succes la New York cu o cota impresionanta în SUA, a ap\rut cu pictoriale în reviste de top, cum ar fi “Stuff” [i “Maxim”, a prezentat pentru marile case de moda ale lumii [i a ap\rut în spoturi publicitare pentru companii renumite, precum Time Warner Cable mai mult, a primit [i un rol într-un film vara aceasta s-a m\ritat, tot cu un sucevean, care de]ine o afacere în domeniul construc]iilor în SUA

La cei 26 de ani, fotomodelul Alina V\cariu, din Suceava, a ajuns sa fie cunoscuta pe p\m=ntul american mai mult ca în Rom=nia. Stabilita în New York, Alina este actri]a [i model de talie interna]ional\. Fotomodelul  are planuri mari. Vrea sa î[i  deschida propriul salon de cosmetic\, masaj [i coafura în New Work. “Sunt fericita pentru ca am avut aceasta [ansa în via]\. Totul ]ine de noroc [i de credin]\. Daca vrei sa faci ceva în via]\, cu siguran]a reu[e[ti.Trebuie numai sa vrei [i sa [i munce[ti”, ne-a spus Alina. Este cunoscuta mai mult peste Ocean dec=t acas\, a[a cum se întâmpla cu mai toate valorile noastre.  Suceveanca este la ora actuala una dintre cele mai în voga fotomodele din lume.
Chiar daca s-a stabilit pe continentul american, Alina nu a fost uitata în ]ara [i revine la emisiuni de televiziune sau acorda interviuri unor reviste mondene.
Începutul: Modelul anului 1998 în Rom=nia, la 14 ani
Cu o mul]ime de pictoriale pentru reviste de top sau cu apari]ii la diferite prezent\ri, Alina are o cota impresionanta în Statele Unite ale Americii. A fost c\utata sa lucreze pentru companii puternice din  Europa, Australia, Noua Zeeland\, Africa [i America de Sud. Primul pas a fost participarea la un concurs de fotomodele din Rom=nia , dupa care a urmat participarea la Miss Universe. Acolo a început sa lucreze [i s\-[i formeze o cariera interna]ional\.
Pentru cei care nu au auzit prea multe despre ea, Alina a  fost desemnat\  Modelul Anului 1998 în România, la doar 14 ani, [i selec]ionata pentru Miss World.  Acum prezinta lenjerie [i costume de baie, crea]ii ale celor mai cunoscute case de mod\. A lucrat cu  Elite Model Management [i a devenit apoi imaginea companiei de lenjerie intima The Finish.  A prezentat îmbr\c\minte pentru cei mai renumi]i designeri [i a pozat pentru  Abercrombie & Fitchcatalog.. Pictorialele Alinei au facut senza]ie [i pe internet, fiind accesate de milioane de oameni din lumea întreaga . De aici, porecla ei de “Zei]a Internetului”.
Reclame, pictoriale în reviste celebre, un rol într-un film

A mai ap\rut în spotul publicitar “Roommate Wanted”, pentru compania interna]ionala Time Warner Cable, iar în anul 2005 a jucat  în filmul “Death of a Dynasty”, al\turi de Chloé Sevigny. Suceveanca  a pozat pentru doua reviste celebre: Stuff – edi]ia din septembrie 2001 [i Maxim – edi]ia din mai 2003.
Pu]ini sunt cei care [tiu ca Alina [i-a pus în vara acestui an pirostriile tot pe continentul american. So]ul ei, sucevean [i el, e un prosper om de afaceri care a ales la r=ndul lui sa plece peste hotare.
Cununia civila a avut loc în  Nyc-Central din New York  urmat\, dupa cum chiar Alina ne-a dest\inuit, de o petrecere la  Bridgewater Manor. Cununia religioasa a avut loc însa la M\n\stirea Dragomirna.
{i-a cunoscut so]ul acum 12 ani, în SUA
Cum mirii se aflau in perioada de dinainte de a se cununa religios în SUA, nu au avut timp sa se ocupe de preg\tirile de nunt\, a[a ca p\rin]ii Alinei , Marinica [i Ion V\cariu, au fost cei care s-au ocupat de tot ce era necesar pentru ca petrecerea sa fie una de neuitat. Alina a vrut sa îmbine tradi]iile de pe continentul american cu cele de acas\. A ales sa aiba al\turi  10 domni[oare de onoare. “So]ul meu, Marius,  e sucevean. Ne-am cunoscut acum 12 ani, în  New York. Veniser\m amîndoi în SUA [i ne-am cunoscut prin ni[te prieteni. Un  prieten din Suceava a venit cu el [i a[a am f\cut cuno[tin]\. Era t\cut, timid [i ar\ta foarte bine, mi-a f\cut o impresie buna din prima. Avea ceva special fa]a de ceilal]i, fa]a de al]i tineri pe care îi cuno[team. Îl consider prima dragoste [i ma simt norocoas\. Are o firma de construc]ii  în SUA. Na[ii sunt tot suceveni, sunt un exemplu de familie de urmat, de aceea i-am [i ales, Constantin [i Ana Dorina Bolocan, ea a fost profesoara mea de matematic\”, rememoreaza Alina.
Mireasa a purtat în ziua nun]ii doua rochii . A îmbr\cat  una de zi, mai conservatoare [i eleganta pentru biserica , crea]ie Allure Couture Prima, iar cea de-a doua rochie de mireasa pentru petrecerea de dupa cununia religioas\  a fost mai îndr\znea]\, crea]ie Eden Bridals. “Am avut o ceremonie personalizata [i asta a f\cut sa fie [i mai de suflet”, ne-a dest\inuit fotomodelul sucevean.
De la nunta nu au lipsit surprizele. Invita]ii au avut parte de doua show-uri de dans, artificii [i porumbei albi, iar mireasa a fost furat\, a[a cum este tradiţia la români. Voia buna a fost întreţinuta de acordurile unei  forma]ii din Republica Moldova.
Alina vrea sa devina m\mic\, însa a decis împreuna cu so]ul sa a[tepte momentul potrivit pentru am=ndoi. Alina se  considera o fire norocoasa [i pentru ca a avut-o  [i o are al\turi  pe sora ei, Delia Mirabela, care lucreaza în Manhattan. Ea a fost cea care a încurajat-o atunci c=nd a c\lcat pentru prima data pe p\m=ntul american. (Cristina SCOR}ARIU)

Vezi si

Marcel Ciolacu: Valul de schimbare în Suceava a pornit

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, şi-a exprimat, vineri, convingerea că partidul pe care …

No comments

  1. Daca astia doi se potrivesc fizic,…ru nu mai am comentarii…Doar unul…Frumusetea ei se potriveste, probabil, cu …portofelul lui…