Sunday , February 5 2023

Posturi vacante de asistent universitar și șef de lucrări în cadrul USV, fără candidați

Din cele 23 de posturi didactice vacante pe perioadă nedeterminată 15 au candidați, iar 5 posturi de asistent universitar și trei de șef de lucrări rămân vacante pentru că nu s-a înscris nimeni la concurs.

 

Concursul pentru ocuparea posturilor didactice vacante pe perioadă nedeterminată, în semestrul I din anul universitar 2022-2023, organizat de Universitatea ”Ştefan cel Mare” Suceava (USV) în această perioadă a atras 15 candidați. Au fost scoase la concurs 23 de posturi, dintre care 10 de asistent universitar, 7 de șef de lucrări, 3 posturi pentru conferențiari, 2 pentru lectori și un singur post de profesor universitar. Nu au candidați, în această sesiune, 5 posturi de asistent universitar și trei de șef de lucrări.

Facultatea de Inginerie Mecanică a scos la concurs câte două posturi de asistent universitar și de șef de lucrări, iar pentru trei dintre ele nu au fost depuse candidaturi. Este vorba despre 2 posturi de asistent universitar, la disciplinele Metode numerice și Mecanică, și un post de șef de lucrări la disciplina Robotică.

Facultatea de Medicină și Ştiințe Biologice are vacante 3 posturi de șef de lucrări și unul de asistent universitar, însă doar două dintre ele au candidați înscriși la concurs. Posturile didactice de șef de lucrări la disciplina Tehnică dentară și Medicină internă rămân vacante, deocamdată.

Facultatea de Ştiințe ale Educației are două posturi didactice vacante pe perioadă nedeterminată, la disciplinele Psihologia vârstelor și Didactica specializării, însă niciun candidat nu s-a înscris la concurs.

În cazul celor 15 posturi pentru care se vor organiza probele de concurs nu există concurență, fiind înscris câte un singur candidat/post.

Potrivit calendarului concursului de ocupare a posturilor didactice vacante din cadrul USV, prelegerile și examenele vor fi susținute între 3 și 6 februarie 2023, urmând ca până pe 7 februarie să fie comunicate rezultatele candidaților. Deciziile de încadrare a cadrelor didactice care vor promova concursul vor fi emise în data de 24 februarie 2023. (O. NUȚU)

Vezi si

Circulație în condiții de iarnă, fără probleme deosebite, pe drumurile naționale din județ. Recomandări ale polițiștilor pentru șoferi

Prefectura Suceava a informat, duminică dimineață, că Secția Drumuri Naționale Suceava a acționat cu utilajele …