Tuesday , July 5 2022

Postul de director general de la DSP Suceava este blocat în continuare de un stomatolog din Vrancea

Medicul stomatolog Cătălin Graur a fost numit de ministrul Sanatatii director general al Direcției de Sănătate Suceava, dar nu s-a prezentat nici după mai bine de o săptămână la post. Pentru că acesta se afla în concediu medical, postul este practic blocat

Conducerea Prefecturii Suceava a anunțat, prin vocea prefectului Alexandru Moldovan, că nu a găsit încă o soluție pentru a debloca activitatea de la Direcția de Sănătate Publică Suceava, ba mai mult, se pare că nu poate face prea multe, singurul care este în măsură să vină cu o soluție fiind Ministerul Sănătății.

Stomatologul Catalin Graur a fost sef la DSP Vrancea, iar pe 13 aprilie a fost suspendat din functie prin ordin de ministru, in contextul problemelor grave in gestionarea crizei COVID. El a contestat in instanta decizia, iar o luna mai tarziu ministrul Tataru l-a numit sef la DSP Suceava, numai ca Graur isi luase concediu medical.

Prin numirea sa pe post, poziția respectivă este blocată, practic, medicul stomatolog Cătălin Graur tine blocat postul de director general al DSP Suceava, fiind în concediu medical. Angajații din cadrul DSP Suceava au încercat să-l contacteze telefonic, dar acesta a refuzat să dea vreun fel de lămurire.

”Lucrurile sunt mai complicate decât par la prima vedere, deoarece nu se pot face plățile pentru agenții economici care au asigurat cazarea persoanelor carantinate. Am convingerea că Ministerul Sănătății va veni cât mai repede cu o soluție. Postul este blocat. Din teritoriu nu se pot face numiri. Am trimis mai multe adrese către Ministerul Sănătății în care le-am explicat situația de la Suceava, dar încă nu am primit vreun răspuns. Sperăm să avem director general la DSP până la finele săptămânii”, a declarat prefectul Sucevei, Alexandru Moldovan. (Cristina RUȘTI)

Vezi si

Caniculă și furtuni. Noi alerte meteo COD GALBEN care vizează județul Suceava

Administrația Națională de Meteorologie a emis marți 3 atenționări Cod galben: de caniculă în cea …

No comments

 1. aoleeu! iar perfectul de suceava?!
  iar ne spune ca nu a găsit încă o soluție!
  dar are solutii la vreo problema care priveste postul dumnealui?
  parca suntem in stare de alerta, nu?
  niet solutia, nici pentru a debloca activitatea de la Direcția de Sănătate Publică Suceava, ba mai mult, se pare că nu poate face prea multe. stare de alerta cu viteza melcului?
  asta dupa alte gafe, penultima fiind cea cu zona metropolitana.
  va rog eu, fie-va mila de voi si luati mocofanul asta de la prefectura cu tot cu mocofanii de subperfecti si numiti altii cu competenta necesara si suficienta, ca altfel n-o sa luati nici 15% voturi la suceava!
  la suceava totul este mai complicat si daca se poate sa vina altii sa ne faca treaba.
  RU SI NE !!!