Thursday , April 8 2021

Postul de director general al CAS Suceava a fost scos la concurs

In prezent, această poziție este ocupată cu titlu interimar de către economistul Cristi Bleorțu

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate va organiza, pe data de 6 mai, concursul pentru ocuparea posturilor vacante de director general al Caselor de Asigurări de Sănătate din mai multe judeţe ale ţării, inclusiv din Suceava, iar termenul limită pentru depunerea dosarelor este pe data de 20 aprilie 2021. Urmează să se stabilească data pe care va fi susținută proba interviului.

Reamintim că, din luna ianiarie 2020, la conducerea instituţiei se află economistul Cristi Bleorțu, care a preluat funcţia de director interimar pe data de 23 ianuarie de la medicul Claudiu Cobuz, dar a condus instituția și în perioada 2015-2019, când a fost numit să exercite cu delegare mandatul de şef al instituţiei, după ce CNAS a dispus încetarea contractului de management cu medicul stomatolog Adela Băişanu.

Contactat de”Obiectiv”, economistul Cristi Bleorțu a declarat că nu este încă hotărât dacă își va depune dosarul pentru concursul ce va avea loc pe data de 6 mai. (C.R.)

Vezi si

Cadrele didactice care vor să obțină posturi mai aproape de domiciliu pot depune cererile în etapa de pretransfer

Personalul didactic de predare din învățământul preuniversitar care dorește transferul într-o altă unitate de învățământ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *