Monday , January 30 2023

Posibila amendă pentru un manechin din plastic

O firm\ de construcţii din municipiul  Rădăuţi ar putea fi amendat\ de Prim\ria Suceava pe motiv c\ [i-a permis s\  instalaze  dou\ panouri publicitare f\r\ a ţine cont de prevederile din autoriza]ie. Viceprimarul municipiului Suceava, Viorel Seredenciuc a afirmat  luni c\ at\ta timp c=t exist\ anumite prevederi `n ce prive[te instalarea unor panouri publicitare, ele trebuie respectate.
El s-a declarat nemul]umit de reclamele amplasate pe Calea Unirii, în zona Colegiului Tehnic „Petru Muşat”, şi la ieşirea din Suceava spre Rădăuţi care ,sus]ine Seredenciuc, provoacă perturbări în traficul rutier. O echip\ de inspectori de la Disciplina în Construcţii a Primăriei se vor deplasa `n teren pentru a lua  măsuri împotriva firmei în cauză. Pe panoul publicitar al firmei cu pricina este instalat un manechin din plastic pentru a atrage atenţia sucevenilor afla]i `n trafic [i a trec\torilor. (Cristina SCOR}ARIU)

Vezi si

Un tânăr din Câmpulung și unul din Rădăuți, prinși în toiul nopții drogați la volan

În ultimele zile polițiștii au acționat pe drumurile publice, pentru prevenirea monitorizarea și fluidizarea traficului …