Thursday , February 9 2023

Pompierii suceveni au câștigat faza zonală a „Competiției naționale de descarcerare și acordare a primului ajutor calificat”

La această etapă au participat șase echipaje aparținând Inspectoratelor pentru Situații de Urgență din județele Iași, Suceava, Bacău, Neamț, Vaslui și Botoșani

echipaj isu

Echipajul pompierilor militari suceveni a ocupat prima poziție la faza zonală a „Competiției naționale de descarcerare și acordare a primului ajutor calificat”, organizată în perioada 19 – 21 iunie 2017 de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al județului Botoșani.

La această etapă au participat șase echipaje aparținând Inspectoratelor pentru Situații de Urgență din județele Iași, Suceava, Bacău, Neamț, Vaslui și Botoșani.

Concurenții și-au demonstrat cunoștințele, abilitățile și priceperea în stăpânirea tehnicilor și procedurilor pentru descarcerare și acordare a primului ajutor calificat.

Pe această cale, pompierii suceveni îi felicită pe colegii lor participanți și le urează succes la etapa națională, unde vor concura cei mai buni pompieri militari din țară. (D.Z.)

Vezi si

ISU Suceava: 10 incendii provocate de coșurile de fum necurățate sau neizolate în doar 24 de ore

Încă de la debutul sezonului rece, dar și pe toată perioada acestuia, Inspectoratul pentru Situații …