Monday , November 28 2022

Polițistul Ciprian Sfichi, grav rănit în 2017 de un interlop cu o sabie, a făcut câțiva pași alături de maratonistul Dănuț Cernat

Ciprian Sfichi, polițistul erou care în anul 2017 a fost victima unui atac cu sabie în timpul unei percheziții pe care o desfășura alături de colegii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale – IPJ Suceava, continuă cu îndârjirea care l-a caracterizat ca polițist și ca om lupta pentru o recuperare fizică cât mai deplină.

Pe lângă miile de ore de fizioterapie, kinetoterapie, intervenții chirurgicale și tratamente medicamentoase, Ciprian găsește loc în viața lui și pentru momente în care să fie aproape de marile lui pasiuni: POLIȚIA și SPORTUL.

Marți, în mod simbolic, Ciprian a făcut câtiva pași alături de maratonistul Dănuț Cernat, un polițist care aleargă în toată România și în străinătate la competiții dar și pentru promovarea și sprijinirea unor cauze umanitare.

Ciprian Sfichi  și campionul maratonist au dat valoare unui traseu de alergare dificil în pădurile Bucovinei și au arătat că voința și valorile reale înving.

„Mulțumim Dănuț pentru inițiativă și efortul depus!  Felicitări Ciprian! Suntem alături de tine în ,,maratonul” zilnic pe care îl ai cu viața!”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Suceava

Vezi si

Flutur: Despre Bucovina trebuie vorbit și luptat în fiecare zi

Săptămâna aceasta a debutat cu manifestări prilejuite de Ziua Bucovinei. Iar ziua de luni a …