Polițiștii suceveni au dus mâncare și medicamente pentru căței și vreo 40 de papagali „carantinați”

30 martie 2020, 8:00

Va amintiti de suceveanul stabilit in Italia care s-a intors saptamana trecuta acasa cu tot ce iubea el mai mult in Peninsula, un catel si vreo 40 de papagali si porumbei? Omul a fost obligat sa intre in carantina, dar nu a vrut sa se desparta de animalutele sale. Pana la urma, politistii suceveni au gasit un loc unde barbatul poate „petrece” perioada de carantinare  cu tot cu catel si zburatoarele sale iubite.

Duminica, un echipaj de la IPJ Suceava s-a deplasat la locatia respectiva. „Am fost acolo pentru ca asa i-am promis omului și asa e corect fata de sufletele pe care le îngrijește. Cu sprijinul Asociației ,,CASA LUI PATROCLE” si cu voluntari le-am dus saci de mâncare pentru animale, medicamente si produse de uz veterinar si alte lucruri necesare acestor necuvantatoare. Ne-am echipat regulamentar, am purtat echipamente protecție, nu am intrat in contact direct cu persoana carantinata si am făcut o faptă bună”, a povestit comisarul sef Ionut Epureanu, purtatorul de cuvant al IPJ Suceava.


„Suntem fără să ne dăm seama într-un război de o altă natură si dimensiune, dar timpul faptelor bune nu este trecut niciodată!”, a mai spus politistul sucevean.