Thursday , April 8 2021

Polițiștii din Marginea au interceptat un camion care transporta ilegal 2 (doi) metri cubi de lemn

Marți seara, la ora 21.15,  patrula de siguranță publică din cadrul SPR 3 Marginea, a oprit pentru control pe DN 17A, din comuna Sucevița, camionul marca MAN încărcat cu materiale lemnoase.

lemn, politie, Obiectiv, perchezitii

Conducătorul auto a fost legitimat în persoana lui D. M., de 33 ani,  din comuna Marginea, care a prezentat pentru control documentele personale, documentele autoutilitarei, precum și avizul de însoțire în format electronic pentru cantitatea de 7,61 m.c. lemn rotund pentru construcții și lemn foc din specia molid. Întrucât existau suspiciuni cu privire la cantitatea de material lemnos transportată, autoutilitara mai sus menționată a fost condusă la Atelierul de Împletituri din comuna Marginea, în vederea inventarierii materialului lemnos. În urma inventarierii materialului lemnos de către personal silvic din cadrul Ocolului Silvic Marginea, s-a stabilit faptul că în autoutilitara marca Man se afla cantitatea de 9,70 m.c lemn rotund pentru construcții și lemn foc specia molid, cu un plus de 2,09 m.c. față de cantitatea înscrisă în avizul de însoțire în format electronic.

Pentru acest motiv D. M. a fost sancționat contravențional, iar cantitatea de 2,09 m.c. lemn foc specia molid, a fost confiscată și predată în custodie Ocolului Silvic Marginea. Pentru contravenția săvârșită, actul normativ nu prevede confiscarea mijlocului de transport.

De asemenea, conducătorul auto a fost amendat întrucât lungimea materialului lemnos transportat depășea lungimea înscrisă în certificatul de înmatriculare a autoutilitarei.

Vezi si

Cadrele didactice care vor să obțină posturi mai aproape de domiciliu pot depune cererile în etapa de pretransfer

Personalul didactic de predare din învățământul preuniversitar care dorește transferul într-o altă unitate de învățământ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *