Wednesday , February 1 2023

Poliţiştii au tras un foc de armă, pentru a calma familia unui şofer care conducea o maşină neînmatriculată

politia rutiera


In data de 15 iunie 2015, la ora 18.05, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, a oprit pentru control autoturismul Chrysler cu număr de înmatriculare provizoriu condus de Nicolae Muţuliga, de 58 de ani, localnic, însă bărbatul a refuzat să prezinte documentele persoanele şi alte maşinii, devenind recalcitrant.
Pe timpul cercetărilor, la faţa locului şi-au făcut apariţia Elena Muţuliga, şoţia şoferului şi Bujor Muţuliga, fiul acestuia, care au intervenit şi împiedicat agenţii de poliţie să-l imobilizeze pe individ. Cum aceştia se manifestau agresiv, inclusiv prin ameninţarea cu un obiect metalic, unul dintre poliţişti, i-a somat verbal, după care a folosit armamentul din dotare trăgând un foc de avertisment în plan vertical.
In urma verificărilor făcute în bazele de date, poliţiştii au descoperit faptul că autorizaţia de circulaţie provizorie pentru numărul de înmatriculare al autoturismului Chrysler este expirată din data de 10 septembrie 2014.
Pe numele lui Nicolae Muţuliga a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat. (C.Z.)

Vezi si

Sindicaliști din învățământul sucevean vor protesta azi în fața Guvernului pentru salarii decente

Azi, începând cu ora 12.00, circa 1.000 de sindicaliști din sistemul de învățământ vor picheta …