Wednesday , June 16 2021

Polițiștii au prins la Dumbrăveni un șofer atât de beat încât nici după șase încercări nu a reușit să sufle corect în etilotest

Miercuri seara, la ora 20.45, Poliția orașului Salcea a fost sesizată prin 112 de către P. S., de 35 ani, din Hunedoara, cu privire la faptul că  se deplasează pe raza comunei Dumbrăveni, spre județul Botoșani, iar în fața sa un autoturism Chevrolet circulă sinuos și conducătorul auto este posibil să fie sub influența băuturilor alcoolice.

test, alcool, fiola, alcooltest, politie, Obiectiv

La ieșirea din comuna Dumbrăveni, la circa 2 km, au fost oprite cele două autoturisme, cel al apelantului și autoturismul Chevrolet care circula în fața sa. S-a procedat la legitimarea conducătorilor auto, stabilindu-se că se numesc P. S. și T. C., de 58 ani, din comuna Brăiești, județul Botoșani. Întrucât cel din urmă emana halenă alcoolică a fost condus la sediul Poliției Orașului Salcea pentru a fi testat cu aparatul etilotest. Deși a suflat de circa 6 ori, din cauza stării în care se afla și pentru că nu a respectat indicațiile polițistului, nu s-a putut stabili concentrația de alcool pur în aerul expirat.  În aceste condiții T. C. a fost condus la Spitalul Județean Suceava unde i-au fost prelevate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere sub influența alcoolului”.

Vezi si

Ieri au debutat manifestările omagiale la împlinirea a 150 de ani de la prima întâlnire a românilor de pretutindeni

Manifestările „Serbarea de la Putna – 150. Continuitatea unui ideal” au debutat, marți, 15 iunie, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *