Polițiștii au păzit o noapte întreagă un camion cu lemn care părea supraîncărcat

reportersite
05 august 2020, 7:15

Luni seara, la ora 23.10, polițiștii Poliției municipiului  Rădăuți au fost sesizați prin apel 112 de către Bodnar Daniel (activist împotriva tăie­rilor ilegale de arbori), despre faptul că autovehiculul cu numărul de înmatriculare SV98VBV transporta material lemnos fiind supraîncărcat. Echipajul de poliție a interceptat autovehiculul în parcarea privată (deschisă circulației publice) a societăților EGGER și HS Timber Productions și au solicitat telefonic prezenta unui echipaj mobil al Inspectoratului  de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR) pentru cântărirea autovehiculului în cauză.

Lucrătorii ISCTR au refuzat să se deplaseze în parcarea respectivă la ora solicitării, deoarece au susținut că sunt în timpul liber, urmând ca procedura cântăririi să fie efectuată în data abia dimineață, după ora 08.00.

Până la clarificarea sub toate aspectele a sesizării primite, paza camionului a fost efectuată cu echipaje de politie.

Evenimentul a fost mediatizat pe pagina de facebook „live” de către apelantul la 112 de pe contul „Bodnar Daniel”.

Ieri, la cântărirea lemnului din camionului respectiv, angajații ISCIR au constatat că cantitatea depășește cu puțin limita maximă admisă, astfel că împotriva șoferului și a firmei care a efectuat transportul nu s-a luat nicio măsură.

 

reportersite

2 Comentarii pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. Nicoleta 05/08/2020 la ora 10:41 -

    lucra pe dracu facea impresii si acuma gata nu mai face ca sa nu piarda scaunul de sub el

  2. Viorel 05/08/2020 la ora 10:23 -

    pana acuma lucra noaptea homiuc acuma gata? a terminat campania inspectoratul ?