Friday , December 9 2022

Poliţiştii au găsit în maşina unui individ din Volovăţ un kilogram de cannabis

Constantin Teodorescu din Volovăţ a fost arestat preventiv după ce poliţiştii i-au găsit în maşină un kilogram de cannabis, iar la locuinţa sa au mai fost descoperite alte 1.300 de grame de cannabistraficant volovat

La data de 24 decembrie2017, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Suceava au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a inculpatului Constantin Teodorescu, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, în formă continuată. În acest caz există suspiciunea rezonabilă că inculpatul Constantin Teodorescu a deţinut în locuinţa sa cantitatea de aproximativ 2.300 de grame de cannabis, cu scopul de a o oferi spre vânzare. În cursul zilei de 23 decembrie a.c., acesta a fost depistat  în trafic, de către poliţişti, având asupra sa 1.024,1 grame de cannabis, cantitate  pe care urma să o comercializeze.

La data de 23 decembrie 2017, a fost făcută o percheziţie domiciliară la locuinţa inculpatului Constantin Teodorescu, din comuna Volovăţ, de către  procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Suceava împreună cu lucrătorii de poliţie din cadrul BCCO Suceava, ocazie cu care a fost găsită cantitatea de aproximativ 1.300 de grame de fragmente vegetale, ce prezintă caracteristicile plantei de cannabis precum şi sumele de 12.000 de lei, 3.060 de euro şi 40 de lire sterline.

La data de 24 decembrie a.c., inculpatul a fost prezentat cu propunere de arestare Tribunalului Suceava care a dispus arestarea sa pentru o perioadă  de 30 de zile.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii  beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie. (D.Z.)

 

Vezi si

Bărbat găsit mort într-o casă cuprinsă de flăcări, la Voievodeasa

Vineri dimineață a izbucnit un incendiu la o casă de locuit din satul Voievodeasa, comuna …