Friday , July 1 2022

Politistii, atentionati de Flutur ca “exista riscul” ca fara ei sa mearga mai bine circulatia

N avertismentul pre[edintelui Consiliului Jude]ean Suceava vine `n contextul `n care poli]i[tii afila]i la Sindicatul Na]ional al Poli]i[tilor [i Personalului Contractual au anun]at c\ de luni vor protesta `mpotriva t\ierii salariilor cu 25% u “Nu cred c\ î[i pot permite ac]iuni în acest sens. E ca [i cum ai lua masca de oxigen de pe gura bolnavului pentru c\ e[ti sup\rat pe ceva. B\nuiesc c\ vor avea câ]iva poli]i[ti care vor fi la post”, a spus Flutur
Pre[edintele Consiliului Jude]ean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, consider\ c\ demersul poli]i[tilor `n sensul bloc\rii activit\]ii concretizat prin refuzul de a da amenzi, cel pu]in `n cazul Poli]iei Rutiere, `n semn de protest fa]\ de diminu\rile salariale nu este unulde natur\ a spori eficien]a. „Exist\ [i riscul ca s\ mearg\ circula]ia mai bine [i atunci se pot trage alte concluzii”, a avertizat Gheorghe Flutur pe poli]i[tii care `n]eleg c\ prin a protestat pot s\ refuze s\ mai amendeze pe [oferii care `ncalc\ regulile de circula]ie sau s\ refuze s\ mai participe, c=te o s\pt\m=n\ pe lun\, la dirijat traficul. Gheorghe Flutur a f\cut afirma]ia [i `n contextul `n care `n Suceava sunt tot mai mul]i [oferi care se pl=ng de faptul c\ prezen]a `n intersec]iile aglomerate, la orele de v=rf, a unui agent de circula]ie, nu duce tot timpul la ameliorarea traficului.
Pe de alt\ parte, [eful administra]iei jude]ene sucevene a precizat c\ exist\ institu]ii `n Rom=nia unde, de[i angaja]ii au dreptul de a protesta, specificul meseriei nu poate permite orice fel de manifest\ri de protest. „Nu po]i lua masca de oxigen de pe gura bolnavului doar pentru c\ ai primit salariul diminuat”, a declarat, ieri, `n conferin]\ de pres\, Gheorghe Flutur. (D.P.)

Vezi si

IPJ Suceava scoate la concurs 28 de posturi de AGENT și OFIȚER de POLIȚIE 

Inspectoratul de Poliție Judetean Suceava a anunțat că, începând cu data de 29 iunie 2022,  …

No comments

 1. Domnule Flutur, cu declaratia data dai dovada de cinism, aroganta specifica puterii. Cum poti afirma ca circulatia pe drumuri va merge mai bine fara politisti? Mai bine te-ai ocupa de drumuri care sunt dezastru si in intarziere asta este menirea ta. Sa iti fie rusine . Vreau sa te vad la proteste si la mitinguri , ca exponent al guvernului incompetent, cine o sa te apere, doar nu crezi ca politisti o sa incaseze oua si rosii in locul tau . In orice alta tara europeana, reprezentantul guvernului ar fi dat un comunicat sobru ca se va intalni cu protestatarii sa gaseasca solutii … dar la ce ne putem astepta la un om care a trait printre forestieri, banuie ca vorbeste cu tapinarii ( care este o meserie onorabila ) . Te-ai interesat cum traiesc politisti, la ce presiuni sunt supusi, ce conditii de munca au ? Cu siguranta nu, aveai treburi mult mai importante de partid.

 2. Mai bine domnul Flutur s-ar ocupa de problemele oamenilor, ca o sa ramana judetul fara cadre sanitare, fara profesori, fara politisti, adica fara sanatate, educatie si siguranta.
  Se pare ca din cuvintele sale nu ne asteptam decat la o favorizare a celor care comit acte ilegale, asa cum tacit s-a acceptat si ideea de incalcare a Constitutiei, urmand imediat a Codului muncii, si daca vom mai tolera aceste legi care cuprind faradelegi, vom putea schimba denumirea acestei tari din Romania, in tara Hotilor.

 3. STIMATA REDACTIE PRIN INTERMEDIUL DV POATE FI SENSIBILIZAT DL FLUTUR CU ACEASTAE CONSIDERATII,IN SPERANTA CA ANUL VIITOR VOI VENI IARASI POATE CU ALTI PRIETENI SI VOI FI MAI OBIECTIV IN APRECIERI,VA MUTUMESC ANTICIPAT.
  SC PENTRU CATEVA GRESELI IN CONTINUTUL DE MAI SUS.

 4. DL FLUTUR,AM PETRECUT O VACANTA LA MOLDOVA SULITA IN VARA ASTA SI CE AM PUTUT OBSERVA,FOARTE MULTE LINIUTE CU PUSTANII DE 20 30 DE ANI VENITI DIN ITALIA,SPANIA CU 110 140KM LA ORA SI CHIAR MAI MULT(IN LOCALITATE) UN AGENT VENIT NOU CARE OPRESTE OAMENI IN VARSTA CU GREBLA SI FURCA IN PORBAGAJ,RUPTI DE OBOSEALA,PE LA ORELE NOCTURNE FOARTE MICI MASINA POLITIEI MERGE CU SIRENA SI GIROFARUL PORNIT,
  SA VA CONVINGETI DE “LINIUTE”POSTATI UN RADAR MOBIL PE ULITA DIN SUS DE FOSTUL SECRETAT SI VEDETI CATE MASINI CIRCULA ….
  IN LOCALITATI DE COMUNA PUNETI CATE UN BANCOMAT LA PRIMARI ARE NEVOIE OMUL DE 50 100 DE LEI TREBUIE SA MEARGA LA CAMPULUNG IN LOC SA FACA FANUL.
  AM FOST CU NISTE CUNOSCUTI SA LE ARAT MANASTIRI,LA VORONET DEABEA AM GASIT TABLA UNDE ERA M INDRUMAT ,NU E POSIBIL DIN 500 IN 500 DE METRI SA AVERTIZEZI TURISTUL CA URMEAZA UN OBIECTIV MONDIAL,LA CACICA CEI CE DADEAU BILETE NU AVEAU ECUSIN,VESTA DE LA PRIMARIE DADEAU VREO 5 INSI BILETE(BAZINUL PENTRU INCEPUT ESTE BUN DAR PE VIITOR APA TREBUIE INCALZITA PUTIN) ACEASI POCESTE SI LA CELELALTE MANSTIRI,NU AVEM PRETENTIA SA FIE MARCAJE CU INUMINAT ELECTRINIC….DAR….CEVA PANOURI MAI MARI REFLECTORIZANTE.CU DEOSEBITA CONSIDERATIE….UN HUTUL