Polițiști și voluntari au căutat o femeie care, la beție, i-a spus soțului că se va spânzura

reportersite
16 septembrie 2020, 6:30

Din fericire, femeia s-a întors singură acasa după vreo trei ceasuri, nevătămată, spunând că a plecat oleacă în grădină, “să se liniștească

Politie, masina, Obiectiv

Luni după-amiază, la orele 17:15, patrula din cadrul S.P.R. 1 Vadu Moldovei a fost sesizată prin 112 de către H. C. din Bogdănești, cu privire la faptul că soția sa, H. V., de 38 de ani, a plecat de la domiciliul său spunând că vrea să se spânzure.

În urma unui conflict spontan între soții H., pe fondul consumului de băuturi alcoolice, aceasta din urmă a plecat de la domiciliul spunându-i soțului că merge să se spânzure. În momentul plecării a lăsat telefonul mobil acasă.
secretarasiteAu fost anunțate autoritățile locale și împreună cu acestea și cu voluntari s-au efectuat verificări în zona indicată de H. C.. În jurul orei 19:30 femeia s-a întors la domiciliu.
H.V. a declarat că în după-amiaza zilei de 14.09.2020, a avut o discuție contradictorie cu soțul ei și pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a plecat într-o grădină din apropierea locuinței pentru a se liniști, după care s-a întors acasă. Femeia este într-o stare psiho-fizică bună, nu are nici un fel de leziuni pe corp și a declarat că nu a fost victima vreunei infracțiuni cu violență sau a altor fapte penale.

secretarasite

 

reportersite