Thursday , December 8 2022

Poliţişti agresaţi de doi tineri care făceau scandal în faţa unui restaurant din Rădăuţi

politie

Poliţiştii din Rădăuţi au fost chemaţi de angajaţii unui restaurant din localitate pentru că doi tineri făceau scandal . Agenţii au încercat să-i calmeze pe cei doi scandalagii, care au reacţionat violent înjurându-i şi lovindu-i pe cei doi poliţişti. Aceştia au trebuit să-i imobilizeze pe cei doi indivizi recalcitranţi şi să-i ducă la secţie 

~n noaptea de 15 spre 16 mai a.c., la ora 02.37, Poliţia municipiului Rădăuţi a fost sesizată de Florica U., angajată la restaurantul Milenium din localitate, cu privire la faptul că doi tineri în stare de ebrietate fac scandal în zona barului. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie care pe strada Calea Cernăuţi, în apropierea intersecţiei cu Calea Bucovinei, a depsitat doi bărbaţi, care stăteau pe o bară de protecţie de lângă calea ferată. După ce s-au prezentat, poliţiştii le-au cerut celor doi să se legitimeze, însă au fost refuzaţi. ~n acel moment, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, cei doi tineri au început să-i înjure pe agenţi, refuzând să coopereze în vreun fel. Acestora le-au fost adus la cunoştinţă că vor fi duşi cu forţa la sediul poliţiei pentru că au refuzat să se supună măsurilor poliţieneşti, astfel că Sebastian Giurgi, de 23 de ani, din oraşul Siret, a devenit violent, împotrivindu-se imobilizări şi chiar i-a lovit pe poliţişti cu palma peste faţă.
Agresorul a fost imobilizat şi încătuşat la sol, în timp ce al doilea făptuitor Petru Veselnius, de 24 de ani, din oraşul Siret, nu s-a opus măsurilor poliţieneşti. Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi a fost sesizat cu privire la săvârşirea infracţiunii de ultraj, tinerii fiind reţinuţi pentru cercetări. Cei doi agenţi de poliţie s-au prezentat la unitatea de primire a urgenţelor din cadrul Spitalului Municipal Rădăuţi, fiind diagnosticaţi cu „echimoze superficiale”, urmând să fie examinaţi de medicul legist în vederea stabilirii zilelor de îngrijiri medicale. (Constantin ZUZEAC)

Vezi si

Flutur: Bugetul pe 2023 se situează la nivelul lui 2022. Nu vor fi blocate conturile primăriilor sucevene din cauza proiectului “Utilități și mediu”

Președintele Consiliului Jude­țean Suceava, Gheorghe Flutur nu exclude ca bugetul de stat pe anul viitor …