Wednesday , February 1 2023

Polițist lovit cu piatra în cap de un țigan pe care l-a prins conducând fără permis

Un scandalagiu din Pătrăuți care condu­cea fără permis un BMW prin Pătrăuți a fost depistat în trafic de polițiști. Acesta a luat-o la fugă, iar la un moment dat a arun­cat o piatră care a spart geamul au­­to­­­­spe­­cialei de poliție și a lovit ușor un po­lițistpolitist lovit cu piatra1_5

La data de 25 iulie 2018, o patrulă din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.5 Dărmănești a fost anunțată direct de către Remus R. despre faptul că Abel Bușilă, de 22 de ani, din comuna Pătrăuți a provocat scandal la domiciliul acestuia, solicitând sprijinul poliției pentru aplanarea conflictului. În baza sesizării, echipajul de poliție, format din doi polițiști și doi elevi, s-a deplasat în cartierul de rromi „Moldoveni” din satul Pătrăuți, iar pe drumul comunal ne­clasificat din dreptul unui local a depistat în trafic, circulând din sens opus, un autoturism BMW înmatriculat în Marea Britanie, despre care existau informații că este condus de către Abel Bușilă, per­soană care nu are permis de condu­cere. Polițiștii i-au făcut semn ­re­gu­lamentar de oprire prin folosirea semnalelor luminoase, fiind observat în interiorul autoturismului doar șoferul.politist lovit cu piatra2_5

În momentul în care mașina a ajuns în fața autospecialei, indi­vidul de la volan a oprit motorul vehiculului, a coborât din acesta și a rupt-o la fugă.

Polițiștii au pornit în urmă­rirea acestuia, însă din cauza în­tunericului și a terenului cu ve­getație înaltă, individul a reu­șit să scape. În timp ce po­lițiștii s-au întors la autospecială și au pornit spre zona în care a fost văzut ultima dată fugarul, res­pectiv într-o râpă cu vegetație înaltă, din întuneric a fost aruncată o piatră în geamul portierei stânga față a autospecialei spărgându-l și lovindu-l ușor pe agentul care se afla la volan, apoi a ricoșat în bordul mașinii, spăr­gând sticla protectoare a bordului.

Polițiștii au luat legătura cu pro­curorul de serviciu, care a fost de pă­rere ca cercetările să fie continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Pe numele lui Abel Bușilă a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere. Acesta a fost prins de polițiști, însă procurorii au fost de părere că individul poate fi cercetat în stare de ­li­bertate. (Dănuț ZUZEAC)

Vezi si

Ioan Balan – Prețurile mari ale energiei ne obligă la investiții tot mai puternice pentru creșterea eficienței energetice

Deputatul PNL Ioan Balan consideră că prețurile mari la energie, determinate de agresiunea barbară a …

4 comments

  1. Poate explica cineva lipsa de reactie a poitistului?
    Pentru mine exista doar doua posibile variante: 1) fie e foarte prost si nu isi cunoaste drepturile si obligatiile profesionale 2) fie isi are propriiele afaceri cu tiganii, fapt care se cam barfeste in Suceava, de pe urma carora are beneficii insemnate si nu si-a permis sa-l ciuruiasca putin pe tigan, macar la picioare.

  2. Împotriva “coloratilor” trebuie folosit armamentul din dotare, fără niciun pic de reținere!

  3. a dat cu piatra in politisti , e tentativa de omor , de ce nu i-au trimis un buchet de gloante sa-l “salute” pe tigan. Ginditi-va ce fac astia in strainatate , de aia ne injura strainii.

  4. E usor de gasit pe internet articolul din care reiese cum au reactionat ungurii la nenorocirile facute de tigani.
    Nu dau idei, dar efectiv nu vad solutie. In Scheia e jale, Patrauti, jale, pana cand o sa mai suportam?