Thursday , December 1 2022

Poliţist lovit cu o rangă din fier în cap de un scandalagiu

politisti

Un individ din Broşteni s-a luat la ceartă cu pădurarul din localitate, pentru că acesta i-a reproşat că fură lemne din pădure. Pentru a aplana conflictul la faţa locului s-a deplasat un poliţist, care într-un moment de neatenţie a fost lovit din spate, prin surprindere, cu o rangă din fier în cap
In data de 17 noiembrie 2014, în jurul orei 19.00, Poliţia oraşului Broşteni a fost anunţată de un pădurar din cadrul Ocolului Silvic Broşteni despre faptul că Haralambie Ciprian Horga, de 31 de ani, din localitate, provoacă scandal pe raza satului Cotârgaşi, pentru că pădurarul a „îndrăznit” să-i reproşeze că a furat de mai multe ori lemne din pădure. Pentru a aplana conflictul, la faţa locului s-a deplasat agentul de poliţie Marius Mihai Zancu, de la Poliţia oraşului Broşteni, cu autospeciala din dotare. Pe traseu, acesta l-a văzut pe fratele scandalagiului, Daniel Horga, de 35 de ani, din localitate, motiv pentru care a oprit maşina de serviciu, pentru a discuta cu el. Poliţistul, care era lângă autospecială, l-a întrebat pe Daniel Horga unde este fratele lui, moment în care Haralambie Horga a venit din spate şi l-a lovit prin surprindere în cap cu o bucată de fier masiv, după care cei doi fraţi au fugit de la locul faptei. Poliţistul a căzut la pământ şi preţ de câteva minute şi-a pierdut cunoştinţa. Când şi-a revenit l-a sunat pe şeful de post şi i-a povestit cele întâmplate. O ambulanţă s-a deplasat la faţa locului, l-a preluat pe agentul Marius Mihai Zancu pe care l-a transportat la Spitalul din Broşteni, după care a fost transferat la Spitalul din Vatra Dornei unde a primit îngrijiri medicale de specialitate.
Cercetările au fost preluate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, iar în funcţie de concluziile medicilor, faţă de agresor vor fi lua măsuri preventive. (Constantin ZUZEAC)

Vezi si

Peste 300 de polițiști suceveni acționează în perioada minivacanței de Sf. Andrei și 1 Decembrie

În perioada 30 noiembrie – 04 decembrie, polițiștii de ordine publică și rutieră din cadrul …

One comment

  1. ce se intampla atunci cand politistii (din cauza lipsei de personal si a indiferentei sefilor) se deplaseaza la interventii singuri…….