Monday , June 14 2021

Politist din Gura Humorului, înjunghiat în brațul stâng de un bărbat care făcea scandal în casă și se încuiase în baie

Miercuri, 10 iunie 2020, la ora 07.25,  Politia Orasului Gura Humorului a fost sesizata cu privire la faptul ca intr-o familie din localitate, un barbat de 48 de ani se manifesta agresiv.

Patrula de serviciu formata din doi polițiști s-a deplasat la fata locului, unde a fost asteptata in fata curții de tatal bărbatului agresiv care a relatat polițiștilor ca fiul sau face scandal si s-a încuiat in baia locuinței, fiindu-i teama sa nu recurgă la un gest necugetat.

Polițiștii au fost conduși de proprietarul locuinței in interior, dupa somatiile verbale un politist in varsta de 40 de ani fortand ușa de acces in baia locuinței. In acel moment barbatul de 48 de ani l-a lovit pe politist cu un obiect ascuțit in zona bratului stâng, provocandu-i o plaga înjunghiata.

”Precizăm faptul ca polițistul purta maieul antiinjunghiere astfel încât leziunea nu a vizat o zona vitală. Cu ajutorul echipajului venit in sprijin s-a reusit imobilizarea agresorului, acesta fiind preluat si condus la sediul Poliției Orașului Gura Humorului pentru a fi audiat de către procurorul de caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. Politistul a fost transportat la o unitate sanitară pentru evaluare medicală fiind in afara oricărui pericol. Prin unitatea de parchet urmeaza sa se dispuna masuri procedurale fata de agresor in funcție si de evaluarea capacității de discernământ”, se arata intr-un comunicat al IPJ Suceava.

Vezi si

Debutul manifestărilor aniversare „Serbarea de la Putna – 150. Continuitatea unui ideal” are loc odată cu comemorarea lui Mihai Eminescu

Marți, 15 iunie, la Mănăstirea Putna va avea loc deschiderea manifestărilor aniversare „Serbarea de la …