Thursday , July 25 2024

Politist din Falticeni, arestat pentru luare de mita

N Florin Musc\, subinspector la Biroul de Ordine Public\ de la Poli]ia F\lticeni, a fost arestat ieri pentru nou\ zile, dup\ ce procurorii DNA i-au pus la cale un flagrant n Musc\ a cerut 1.000 de euro pentru a nu se sesiza din oficiu `ntr-un caz de viol

Florin Musc\, subinspector `n cadrul biroului de ordine public\ din cadrul Poli]iei F\lticeni, a fost arestat ieri dup\ amiaz\ `n urma hot\ririi Cur]ii de Apel Suceava, pentru s\v=r[irea infrac]iunii de luare de mit\, fapt\ prev\zut\ [i pedepsit\ de Codul penal cu `nchisoare de la 3 la 12 ani.
Ofi]erul de poli]ie din F\lticeni re]inut de procurorii DNA, pentru luare de mit\, a fost arestat, ieri de Curtea de Apel Suceava, pentru o perioad\ de nou\ zile. Colegul s\u de birou, Florin V`ntu, care a fost martor la primirea sumei de 1.000 de euro de c\tre Florin Musc\, are calitate de `nvinuit `n acest dosar, dispun=ndu-se `n ceea ce `l prive[te obligarea de a nu p\r\si localitatea.
Procurorii Serviciului Teritorial Suceava al DNA au fost sesiza]i, joi, c\ un ofi]er de poli]ie judiciar\, Florin Musc\, din cadrul Poli]iei municipiului F\lticeni este suspectat de luare de mit\.
Ofi]erul i-ar fi cerut o mie de euro lui Alexandru Aioanei, cercetat de Poli]ie [i Parchet pentru ca s\ nu se sesizeze din oficiu [i s\ nu efectueze cercet\ri cu privire la comiterea unei infrac]iuni de viol. Anchetatorii au organizat, joi, un flagrant, poli]istul primind de la denun]\tor suma de o mie de euro, în biroul în care î[i desf\[ura activitatea în sediul Poli]iei F\lticeni.  Florin Musc\  a fost re]inut, iar ieri, Curtea de Apel Suceava a admis propunerea de arestare preventiv\ pentru o perioad\ de nou\ zile, pân\ în data de 30 octombrie, a ofi]erului de poli]ie, `n v=rst\ de 32 de ani.
În acela[i caz este cercetat [i Florin Vîntu, inspector de poli]ie în cadrul Biroul Poli]iei Rurale din Poli]ia F\lticeni, pentru complicitate la luare de mit\, pentru c\ l-a ajutat pe Musc\ s\ intre în posesia sumei de o mie de euro pretins\ de la denun]\tor.
În cazul acestuia, s-a dispus obligarea de a nu p\r\si localitatea de domiciliu pe o perioad\ de 30 de zile.
DNA Suceava men]ioneaz\ în comunicat c\ sesizarea în acest caz s-a f\cut la telverde Direc]ia General\ Anticorup]ie, iar la constatarea infrac]iunii flagrante au participat [i poli]i[ti din cadrul Serviciului Jude]ean Anticorup]ie Suceava. (N.R.)

Vezi si

Dinos and Sea Monsters: expoziție de animale marine gigant și dinozauri animatronici, în parcarea Iulius Mall Suceava

O parte dintre misterele erei mezozoice pot fi descoperite în parcarea Iulius Mall, prin intermediul …

No comments

  1. domnule eu sunt deacord sa platesti pentru faptele tale dar voi ce credeti ca acest musca este singurul ce ia mita ?hai sa nu ne dam dupa deget eu pot sa va zic ca mai sunt si altii care iau mita dar mai subtil si stiti cum ?se duce careva si ii face ceva reparatii pe la la casa si nu plateste si uite asa se face dator si oridecate oriacea pers.care a lucrat prt d-l politist viseaza ceva noaptea merge la cine altul’la d-l politist si mai departe se stie nu ar trebui domnilor politisti sa va lasati pacaliti cat de frumusei ar fi euroi faceti-va treaba ca din buzunarele noastre sunteti platiti

  2. ai vazut domnul Florin Musca ca Dumnezeu nu doarme mai tarziu s-au mai devreme o sa cazi si tu pe mine in 2003 in luna martie nu ai vrut sa iei bani de la mine sa ma lasi in pace si mai bagat la puscarie pe 3 ani si 6 luni cand am furat acum vezi si tu cum e sa fii inchis dumnezeu e mare.