Thursday , December 1 2022

Poliţist din Dornești, găsit spânzurat acasă. Fusese părăsit de soție marți seara

Un poliţist din Dornesti, judetul Suceava, în vârstă de 28 de ani, a fost găsit spânzurat acasă, miercuri dimineață. Surse din anchetă spun că acesta era însurat de jumatate de an, iar marți seara soția l-a părăsit.

Bărbatul lucra la postul de poliție din Dornești și nu a mai mers la serviciu miercuri, dar nici la telefon nu răspundea, astfel că șeful de post s-a dus să îl caute acasă. Surse din anchetă spun că polițistul a fost găsit spânzurat în dormitor.

„Polițistul a fost găsit decedat la domiciliul său, ca urmare a unui act suicidal. La fața locului este deplasată o echipă operativă sub coordonarea procurorului de caz. A fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă” a declarat  purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu.

Polițiștul în vârstă de 28 de ani lucra din 2015 la postul de poliție din Dornești, unde era adjunctul sefului de post. Aceleași surse susțin că marți seara acesta s-a certat cu soția, care si-a facut bagajele si a plecat la mama ei. (O.S.)

Vezi si

Ioan Stan, de 1 Decembrie: Faptele noastre bune, realizările noastre, sunt cel mai înalt omagiu pe care îl putem aduce țării

Senatorul Ioan Stan, liderul PSD Suceava, a transmis un mesaj în care arată că încărcătura …

No comments

  1. Dumnezeu sa il odihneasca…
    ..depresia si-a spus cuvantul…dar ar trebui sa merga mai des personalul la psiholog.

  2. Ce fac psihologii din Ipj? Un program zilnic, cum decurge??? Cu ce se ocupă ei într o zi obișnuită? Că nimeni nu știe și nu i vede! Salariile sunt mari?

  3. Tot mai des se intampla astfel de nenorociri. Asa este cand toti se acopera de hartii si atat. Psihologii din MAI au venituri fantastice… Ce faceti domnilor de acesti bani? De ce nu va faceti treaba…?!?!?! Evaluati angajatii cu simt de raspundere. Unde este cazul, trimiteti-i la consilieri…. Poate unii au probleme, dar nu recunosc pentru a nu fi dati afara din serviciu (ca nici asta nu este o solutie!). Consiliati-i ca sunteti bine platiti! Nu ii aveti pe constiinta?!

  4. Vaiii! Doamne ! Cine stie ce o fi fost in capul lui , o depresie ceva ! Doamne! Imi pare foarte rau , Condoleante familiei! Doamne!!