Friday , August 19 2022

Un polițist care a condus 16 ani Serviciul de Permise și Înmatriculări Vrancea, numit din nou șef interimar la Permise Suceava

Prin ordin al prefectului Alexandru Modovan, începând cu data de 1 august a.c., comisarul șef de poliție Ionel Marian Pătrașcu a fost împuternicit pentru o perioadă de 3 luni să îndeplinească atribuțiile funcției de șef serviciu la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava.

Comisarul șef Ionel Marian Pătrașcu (foto) și-a desfășurat în ultima perioadă activitatea în cadrul Biroului Control din structura Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor București, iar timp de 16 ani a condus activitatea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Vrancea. El a mai condus pentru o scurtă perioadă Serviciul de la Suceava, tot cu titlu interimar, în aprilie 2021.

Reamintim că în data de 7 iulie 2022, Prefectura Suceava a anunțat  că  împuternicirea comisarului de poliție Vasile – Adrian Hlaghi pentru a îndeplini atribuţiile funcţiei de şef al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava a expirat, iar prefectul Alexandru Moldovan a a înaintat către Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule propunerea ca inspectorul de poliție Oana Melinte să fie împuternicită la conducerea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Suceava începând cu data de  8 iulie 2022până la ocuparea postului prin concurs.

Tot la începutul lunii trecute, Prefectura preciza că procedura de ocupare prin concurs a postului de șef al S.P.C.R.P.C.I.V. Suceava este demarată la nivelul Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule, ”estimându-se a se derula până cel târziu la jumătatea lunii august a.c”.

Până la organizarea acestui concurs, care ar urma să aibă loc  la o dată necunoscută însă,  se pare că soluția găsită a fost totuși de numire a încă unui interimar, comisarul șef de poliție Ionel Marian Pătrașcu. (O.S.)

Vezi si

Periplu al ministrului Dezvoltării la obiective de investiții în zona Fălticeniului

Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a participat, ieri, la Fălticeni, la deschiderea șantierului pentru construirea primei …