Saturday , May 25 2024

Poate scăpăm de el. Deputatul “sucevean” Vlad Popescu Piedone,  și-a depus candidatura la Primăria Sectorului 5 – București

Fiul lui Cristian Popescu Piedone, deputatul PUSL Vlad Popescu Piedone, a anunțat luni că și-a depus candidatura la Primăria Sectorului 5, fiind primul candidat care intră în cursa electorală la acest sector. El a depus 11.000 de semnături la Biroul Electoral. Vlad Popescu Piedone a venit la Biroul Electoral împreună cu tatăl său, Cristian Popescu Piedone, candidat la Primăria Generală.

”Am depus astăzi 11.000 de semnături. Acest lucru ne arată că cetățenii sectorului 5 își doresc continuitate”, a spus Vlad Popescu Piedone.

Cristian Popescu Piedone a spus la rândul lui că ”știe că Sectorul 5 va avea continuitate și că sectorul va duce mai departe proiectele începute de el”.

”E o vorbă din bătrâni care spune că ploaia este un semn de bun augur. Că aduce noroc, belșug și vitalitate. Mi-am depus astăzi candidatura la Primăria Sectorului 5, într-o zi ploioasă, cu speranța că proiectele începute vor continua. Că sectorul nostru va beneficia de alte noi proiecte, care să-l dezvolte și să-l modernizeze”, a scris Vlad Popescu Piedone pe Facebook. El a arătat că este primul candidat care își depune candidatura pentru Sectorul 5. ”Sunt pregătit să muncesc și să fiu alături de toți locuitorii, pentru că voi, oamenii, meritați un sector modern, curat și sigur! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, mai spune el.

Reamintim că Vlad Popescu Piedone a fost ales în 2020 deputat pe listele PSD Suceava, în urma unor înțelegeri ale organizației județene Suceava cu conducerea centrală a social democraților. Ulterior, Vlad Popescu Piedone a demisonat din PSD și a reprezentat în Camera Deputaților “partidul” PUSL. Activitatea sa ca parlamentar de Suceava a fost aproape inexistentă. (O.S.)

Vezi si

Gheorghe Șoldan: Suceava are nevoie de un primar precum Vasile Rîmbu

Deputatul Gheorghe Șoldan, candidatul PSD la conducerea Consiliului Județean Suceava, și Vasile Rîmbu, candidatul social-democraților …