Saturday , December 10 2022

Platforma ”Ajută cu bucurie”, în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități și al familiilor lor

Autoritatea Naționala pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități, Copii și Adopții, împreună cu Patriarhia Română și Federația Filantropia sprijină persoanele cu dizabilități și familiile acestora afectate de pandemia COVID-19, punând la dispoziție platforma ajutacubucurie.ro.

”Prin acest instrument online – https://ajutacubucurie.ro/, sau apelând la numărul telverde 0800.800.368, vă puteți înscrie pe lista de persoane care pot beneficia de ajutor (alimente sau produse de bază) din partea voluntarilor federației. De asemenea, dacă există printre voi persoane care doresc să ajute voluntar (prin donații sau produse), vă puteți înscrie, de asemenea pe site, la secțiunea dedicată”, se precizează într-o informare a Federației Filantropia, care îndeamnă vârstnicii și persoanele cu dizabilități să apeleze la inițiativele civice sau ale supermarketurilor care în aceste zile vin în sprijinul lor.

Accesând platforma, persoanele izolate pot completa un formular online ce îi va include în baza de date a proiectului ”Ajută cu bucurie” și astfel vor putea beneficia de ajutorul voluntarilor Federației Filantropia. De asemenea, persoanele care își doresc să dea o mână de ajutor în această perioadă o pot face accesând site-ul și completând un formular pentru voluntari sau donând produse, materiale sau orice obiecte ar putea fi de folos beneficiarilor proiectului. (O. N.)

Vezi si

Amendă de 40.000 lei pentru o firmă de dezmembrări auto din comuna Moara

Garda de Mediu Suceava a primit o sesizare privind disconfortul provocat vecinătăților prin zgomot, fum …