Tuesday , October 4 2022

Pieton în vârstă de 78 de ani, lovit de o mașină în timp ce traversa strada fără să se asigure

Duminică, 3 aprilie, în jurul orelor 11.10, L.  Cosmin, de 20 ani, din Liteni, în timp ce conducea  un autoturism marca VW  dinspre Verești spre Chilișeni, a surprins și accidentat un bărbat de 78 de ani satului Poieni, comuna Udești, care, în calitate de pieton, s-a angajat neregulamentar în traversarea drumului public  fără să se asigure. După producerea accidentului rutier, șoferul a oprit autovehiculul și discutat cu pietonul, care i-a declarat că nu dorește să fie preluat de un echipaj de ambulanță și transportat la spital pentru investigații, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului.

politia, masina noua Obiectiv

Puțin mai târziu, bătrânul a acuzat dureri în zona toracică și abdominală, acesta fiind transportat de o ambulanță la Spitalului Județean „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”, unde în urma investigațiilor medicale, medicii din cadrul UPU, au stabilit următorul diagnostic: contuzie regiunea abdominală și toracică, contuzie umăr stâng.

Polițiștii au  întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă  și părăsirea locului accidentului.

Vezi si

1,4 milioane de euro pentru modernizarea unui kilometru de drum județean în zona de munte

Nu mai puțin de cinci oferte au fost depuse la licitația organizată recent de Direcția …