Sunday , October 2 2022

Pieton în comă după ce a fost accidentat de un șofer ucrainean la Ciumârna

Bărbatul de 68 de ani mergea pe lângă bicicletă când a fost lovit de un Mercedes

Miercuri, 9 ianuarie, în jurul orelor 20:30, I.R., cetățean ucrainean, în vârstă  de 37 de ani, în timp ce conducea un Mercedes Benz pe DN 17A, având direcția de deplasare spre DJ 176, ajuns în dreptul școlii Ciumârna, l-a accidentat pe C.V., de 68 de ani, din comuna Vatra Moldoviței, care se deplasa în calitate de pieton pe lângă o bicicletă, pe partea carosabilă pe sensul său de mers.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a fost diagnosticat cu „TCC , traumatism coloană cervicală, traumatism toraco-abdominal, traumatism genunchi stâng, traumatism gambă stângă”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior i-a fost prelevată o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pietonul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, deoarece era în stare comatoasă, însă i-a fost recoltată o singură mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, fără consimțământ, urmând a se propune validarea recoltării.

În cauză a fost  întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”. (O.S.)

Vezi si

Săptămâna Europeană a Sportului la Grădinița ”Țăndărică” Suceava

Grădinița cu Program Normal ”Țăndărică” Suceava a derulat  în perioada 23-30 septembrie a.c. Săptămâna Europeană …