Thursday , December 1 2022

Pictorul Cornel Dan a avut o moarte violentă

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Conform rezultatelor necropsiei, fostul profesor de la Liceul de Arte, Cornel Dan a fost lovit cu un corp dur, moartea acestuia putând data din data de 18 aprilie 2013. Amintim că pictorul a fost găsit de ginerele său decedat în casă u din cauza anturajului său dubios şi al unui bandaj pe care îl avea la cap, anchetatorii au luat din start în considerare o posibilă crimă 

Medicii legişti care i-au făcut necropsia pictorului Cornel Dan au concluzionat că corpul bărbatului prezintă leziuni cu violenţă, traumatisme produse prin lovire cu corp dur, iar decesul poate data din data de 18 aprilie 2013. Aceştia nu au stabilit încă dacă loviturile primite de victimă au condus la moartea acesteia.
Reamintim că sâmbătă, 20 aprilie, ora 09.30, pictorul sucevean şi totodată fost profesor de pictură la Liceul de Arte din municipiul Suceava, actualmente pensionar, Cornel Dan, de 65 de ani, a fost găsit mort de ginerele său, care trecuse pe la el în vizită. Bărbatul a găsit uşa socrului său închisă, dar fără a fi încuiată, bătrânul fiind cunoscut ca o persoană care adăpostea adesea oameni ai străzii, cu care consuma de multe ori băuturi alcoolice. Ginerele bărbatului l-a găsit pe decedat întins pe pat, crezând în prealabil că acesta doarme. Din casă nu s-a reclamat furtul vreunui bun, iar într-unul din buzunarele de la pantaloni Cornel Dan avea circa 20 – 30 de lei. Pe corpul fostului profesor nu au fost descoperite urme de violenţă, însă avea un bandaj la cap care i-a făcut pe anchetatori să cerceteze mai atent cazul, aceştia luând în considerare şi anturajul dubios al fostului cadru didactic. (C.Z.)

Vezi si

Peste 300 de polițiști suceveni acționează în perioada minivacanței de Sf. Andrei și 1 Decembrie

În perioada 30 noiembrie – 04 decembrie, polițiștii de ordine publică și rutieră din cadrul …