Monday , February 6 2023

Piața volantă din parcarea Direcției Agricole se redeschide în fiecare sâmbătă pentru producătorii locali și pentru suceveni

Cu toate că trăim într-un climat geopolitic dificil, influențat de conflictul militar din Ucraina, Direcția pentru Agricultură Județeană Suceava dă asigurări că depune toate eforturile pentru ca activitatea curentă să fie cât mai puțin afectată.

În acest sens, dând curs solicitărilor formulate în mod repetat de către producătorii locali din județul Suceava de a deschide Piața Volantă, săptămânal, începând cu sâmbătă 5 martie 2022, se organizazeă din nou Piața Volantă ”Din drag de Bucovina”.

„Vă așteptăm în parcarea instituției nostre situate în Municipiul Suceava, B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 3, (între Metro și OMV Petrom) deopotrivă producători locali și consumatorii. Vă asigurăm de faptul că am depus și depunem în continuare eforturi susținute încât această acțiune să fie de bun augur și să vină în întâmpinarea nevoilor comunității sucevene”, se arată într-un comunicat transmis de Direcția Agricolă Suceava.

Vezi si

Peste 500 de șoferi testați în weekend cu aparatele etilotest și drugtest de polițiștii suceveni

Și în weekend-ul recent încheiat, zilnic, peste 100 de polițiști au acționat pe drumurile publice, …