Sunday , July 21 2024

Petrecere de “Nunta de aur”, organizata de Primaria Scheia pentru 23 de familii

N primarul Vasile Andriciuc a declarat c\ este a cincea edi]ie c=nd Prim\ria comunei {cheia organizeaz\ un eveniment festiv pentru familiile care `mplinesc 50 de ani de c\s\torie

Prim\ria comunei {cheia a organizat, ieri, o petrecere pentru familiile care au `mplinit 50 de ani de c\s\torie ne`ntrerupt\. Evenimentul festiv a fost organizat la Pensiunea Ambiance din comuna {cheia, primarul Vasile Andriciuc (foto) spun=nd c\ este este „na[ul mare” pentru cele 23 de cupluri care au 50 de ani de c\snicie iar „consilierii locali sunt v\t\[eii iar mesenii, adic\ to]i cei care au sponsorizat acest eveniment, sunt agen]ii economici din comun\ care vor s\ r\m=n\ anonimi”. Este a cincea edi]ie consecutiv\ de c=nd Prim\ria {cheia `i serbeaz\ pe localnicii care au `mplinit 50 de ani de c\s\torie. Acest eveniment are loc, de fiecare dat\, `n ultima s\pt\m=n\ din luna octombrie. Pe l=ng\ diplomele acordate, cuplurilor care au `mplinit „Nunta de Aur” li s-a oferit o petrecere, muzica fiind asigurat\ de forma]ii folclorice de pe plan local iar din meniu nelipsind un antreu, o friptur\ [i tort. „Surpriza „Nun]ii de aur” este furtul miresei”, a spus, plin de umor, Vasile Andriciuc, spun=nd c\, de fapt, miresele vor fi duse cu ma[ina acas\.
Cele 23 de cupluri pentru care s-a organizat, duminic\, o petrecere aniversar\ au avut, `n cei 50 de ani de c\snicie, 54 de copii, 83 de nepo]i [i, deocamdat\, cinci str\nepo]i. ~n total, la cele cinci edi]ii de c=nd este organizat\ „Nunta de aur”, au fost aniversate 223 de perechi din comuna {cheia care au `mplinit 50 de ani de c\snicie. Potrivit primarului Vasile Andriciuc, acestea au avut 540 de copii, 1.027 de nepo]i [i, deocamdat\, 206 str\nepo]i. (Dan PRICOPE)

Vezi si

Ordin de protecție emis împotriva unui bărbat din Câmpulung care și-a lovit iubita

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 01.37, polițiștii din Câmpulung Moldovenesc au fost …