Thursday , November 30 2023

Peste un milion de euro pentru bugetele mai multor localități sucevene din fondul de rezervă al CJ

5,2 milioane de lei din Fondul de rezervă al Consiliului Județean Suceava vor fi alocate pentru 27 de localități sucevene aflate în situații de extremă dificultate.

Un proiect în acest sens a fost inițiat de președintele Consiliului județean Suceava, Gheorghe Flutur și va fi supus aprobării la ședința din 28 septembrie. Cea mai mare sumă – dacă respectivul proiect inițiat de președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, va fi aprobat în forma propusă – este de 500.000 de lei și va ajunge la Câmpulung Moldovenesc, în vreme ce pentru municipiile Rădăuți și Vatra Dornei vor fi alocate câte 400.000 de lei iar orașul Siret va primi 300.000 de lei. Câte 250.000 de lei vor primi orașul Salcea și comuna Stroiești iar comunele Baia, Cornu Luncii, Horodniceni, Ostra, Rădășeni și Stulpicani vor primi câte 200.000 de lei. Câte 150.000 de lei sunt prevăzute pentru comunele Ciprian Porumbescu, Frătăuții Vechi, Hîrtop, Iaslovăț, Izvoarele Sucevei, Mănăstirea Humorului, Vadu Moldovei și Vulturești.

Cele mai mici sume – câte 100.000 de lei fiecare – vor fi repartizate pentru comunele Bunești, Dolhești, Fântânele, Forăști, Preutești, Verești și Vicovu de Jos. (D.P.)

 

Vezi si

107 milioane de euro vor putea fi accesate de Primăria Suceava în anii următori pentru mai multe proiecte

Conform primarului Ion Lungu,  proiectele pe care Primăria Suceava vrea să le propună Agenției de …