Wednesday , June 7 2023

Peste un kilometru de plase de pescuit, descoperite în urma unor percheziţii la suceveni suspectaţi de braconaj

Peste un kilometru de plase monofilament au fost descoperite de poliţiştii din Botoşani în urma unor percheziţii la locuinţele unor persoane din judeţul Suceava suspectate de braconaj piscicol, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu.


Potrivit oficialului IPJ, percheziţiile au fost făcute de poliţiştii din oraşul Bucecea la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de deţinere sau comercializare fără documente legale a peştelui şi deţinerea sau utilizarea uneltelor de plasă tip monofilament.

“În cadrul activităţilor desfăşurate, la locaţiile vizate au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor 14 plase de pescuit tip monofilament, având lungimea de peste un kilometru şi două ambarcaţiuni gonflabile, valoarea acestora fiind estimată la peste 8.000 de lei”, a precizat Nenişcu, citata de Agerpres.

Vezi si

Peste 1.000 de amenzi, în valoare de 552.000 de lei, aplicate de polițiștii suceveni în minivacanța de 1 Iunie și Rusalii

Având în vedere evenimentele organizate în contextul Zilei de 1 Iunie dar și cu prilejul …