Thursday , May 23 2024

Peste o tona de bauturi spirtoase, confiscata de inspectorii vamali de la un bar din Falticeni

N controlul a avut loc `n cursul zilei de joi, la un bar situat la ie[irea din localitate, patronul neput=nd prezenta acte de provenien]\ a m\rfii astfel c\ inspectorii vamali l-au amendat
Joi, 9 septembrie, inspectorii vamali din cadrul Biroului Echipe Mobile al Direc]iei Regionale pentru Accize [i Opera]iuni Vamale (DRAOV) Ia[i, `n urma unei analize de risc proprii, s-au deplasat la un bar din municipiul F\lticeni `ntr-un control tematic pe linia produselor accizabile. Pentru c\ firma din F\lticeni nu a putut prezenta documente de provenien]\ a m\rfii, „inspectorii vamali din cadrul Biroului Echipe Mobile al (DRAOV) Ia[i au confiscat 1.296 litri de b\uturi spirtoase [i au aplicat o amend\ de 10.000 de lei”, se arat\ `ntr-un comunciat al DRAOV Ia[i.
~n spa]iul de depozitare situat `n subsol, inspectorii vamali au descoperit ascunse, acoperite cu covoare, dup\ ni[te cauciucuri, 432 pet-uri de plastic de trei litri con]in=nd b\utur\ spirtoas\. Este vorba despre 666 litri b\utur\ intermediar\ cu arom\ de votc\ de 22 de grade [i 630 litri b\utur\ intermediar\ cu arom\ de rom de 22 de grade. Administratorul societ\]ii nu a putut prezenta documente de provenien]\ pentru cei 1.296 litri de b\utur\ spirtoas\. „Conform legisla]iei `n vigoare, inspectorii vamali au procedat la sanc]ionarea contraven]ional\ a societ\]ii `n cauz\, cu amend\ `n valoare de 10.000 lei, [i au re]inut pentru confiscare `ntreaga cantitate de b\utur\”, se precizeaz\ `ntr-un comunicat al  DRAOV Ia[i. (D.P.)

Vezi si

Gheorghe Flutur s-a întâlnit cu fermierii în piața din Arbore: Trebuie ajutați să își vândă mai bine produsele

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a fost miercuri de dimineață în piața de la Arbore, …